Košarka
SPORTOVI
Košarka
Gore ne može

Šok i kraj sezone za Warriorse: Brutalan pad i lom ruke Stephena Curryja

Golden State Warriorsi doživjeli su još jedan težak udarac, Stephen Curry pretrpio je lom ruke u teškom porazu od Phoenix Sunsa.

Stephen Curry (Screenshot Twitter)

Nakon što su gubili više od 30 razlike protiv Sunsa, Golden State Warriorsi morali su se suočiti s ozljedom lijevog zgloba najboljeg igrača Stephena Curryja. Dvostruki MVP u jednom je prodoru na obruč završio u sendviču između dvojice igrača Phoenixa te doživio nezgodan pad.

Curry nije izveo ni dva slobodna bacanja, nego je umjesto toga odmah otišao u svlačionicu na procjenu, a Warriorsi su kasnije potvrdili da se radi o lomu ruke. Težak je to udarac za momčad koja je u posljednjih šest mjeseci zbog ozljeda ostala bez Kevina Duranta (koji je još završio u Netsima), Klaya Thompsona, DeMarcusa Cousinsa i sada Curryja.

Joel Embiid i Karl-Anthony Towns (Foto: AFP) Bogdanović bolji od Zupca u velikom derbiju, žestoka tučnjava centarskih zvijezda divider

Sunsi su na kraju pobijedili sa 121:110, što je treći poraz s dvocifrenom razlikom za Warriorse ove sezone. A stvari neće biti ništa bolje. Štoviše, Curry bi mogao propustiti duže vrijeme i dodatno oslabiti Golden State. Cijeli teret sada će pasti na Draymonda Greena i D'Angela Russella, ali Kerrovoj družini ne piše se dobro.

Curry je završio utakmicu s devet poena, šest asistencija i pet skokova za 21 minutu prije ozljede. Najbolji u pobjedi Phoenixa bio je Devin Booker s 31 poenom, dok je Dario Šarić odigrao odličnu utakmicu skupivši 16 poena, devet skokova, pet asistencija i čak pet ukradenih lopti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider