Košarka
SPORTOVI
Košarka
upisao i 3 blokade!

Šarić i Hezonja predvodili svoje momčadi: Spektakularnim potezima Mario zarađuje novi ugovor!

Polako ali sigurno Šarić i Hezonja postaju glavni igrači u svojim klubovima.

Mario Hezonja protiv Chicaga (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dario Šarić i Mario Hezonja odigrali su još jedne sjajne utakmice u dresu svojih NBA momčadi. Šarić je s Philadelphiom upisao pobjedu protiv New Yorka, dok je Hezonja sa svojim Orlandom poražen na gostovanju kod Chicaga. Obojica su ubacili po 24 poena i bili su najbolji strijelaci svojih momčadi!

Šarićevi 76ersi slavili su protiv Knicksa 108:92, a Šarić je za 32 minute upisao 24 poena, četiri skoka i asistenciju. Iz igre je gađao odličnih 66 posto (8-12), od čega je pogodio četiri od šest pokušaja za tri poena. Triple-double, i to sa klupe, upisao je T.J. McConnell, koji je zabilježio 10 poena i skokova, 11 asistencija i čak šest ukradenih lopti.

Orlando je poražen 105:101 na gostovanju kod Chicaga, no Hezonja je bio zaista sjajan u tom susretu. Upisao je 24 poena (8-14 šut iz igre), šest skokova, četiri ukradene lopte i čak tri blokade! Čak 14 od 24 poena upisao je u posljednjoj četvrtini, u kojoj je praktički samostalno vratio Magic u igru, te ga čak doveo i u vodstvo (98:96).

Orlando je imao i napad za pobjedu kod rezultata 101:101, sa svega 15 sekundi do kraja utakmice, ali su Hezonjini suigrači loše izveli loptu, izgubili su, odnosno omogućili lagani koš LaVinea. Hezonja je nakon toga tricom pokušao donijeti pobjedu, no njegov šut bio je prekratak. 

Evan Fournier je pridodao 22 poena, no veći dio ostatka momčadi nije bio previše raspoložen za igru.

Chicago je do pobjede predvodio mladi Finac Lauri Markkanen, koji je upisao 21 poen i osam skokova. Bobby Portis i Zach LaVine pridodali su 19, odnosno 18 poena.

Podsjetimo, Hezonja ima ugovor s Orlandom do kraja ove sezone, a onda će vjerojatno slušati ponude drugih klubova. Kako trenutno igra ponuda ne bi trebalo izostati.

Phoenix Sunsi nisu imali šanse protiv Golden State Warriorsa. Aktualni prvaci su ih pobijedili kod kuće s visokih 129-83.

Nakon prve četvrtine koja je završena s malom prednosti (25-24), Golden State se počinje odvajati u drugoj. Na poluvremenu je rezultat 62-45, a nakon treće četvrtine 99-71.

Stephen Curry je predvodio Warriorse sa 22 koša, čemu je dodao devet skokova i sedam asistencija. Omri Casspi, koji mijenja ozlijeđenog Draymonda Greena, upisao je double-double sa 19 koševa i 10 skokova, dok je Kevin Durant zabio 17 koševa.

Dragan Bedner je u 30 minuta zabio samo tri koša (šut iz igre 1/6, trice 0/4) i upisao tri skoka i jedan blok.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider