Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nova pobjeda Toronta

Lakersi izgubili i "potpisali" najgori učinak u povijesti za tricu: Nikad nisu ovako loše gađali

Toronto Raptorsi pobjedom nad Orlandom priključili su se Indiani i Phoenixu, jedinim ekipama koje imaju po tri pobjede u nastavku sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

NBA prvaci Toronto Raptorsi nastavljaju s pobjedama u "Balonu" na Floridi, gdje su sinoć svladali domaći Orlando Magic sa 109:99, dok je najbolja momčad Zapada Los Angeles Lakers upisala i drugi poraz od restarta, od Oklahoma City Thundera sa 105:86.

Oklahoma je vodila cijelo vrijeme i zahvaljujući dobroj obrani Chrisu Paulu (21) i Danilu Galinariju (19) došla do 42. pobjede, dok su Lakersi upisali 16. poraz. LeBron James (19, 11 skokova) i Anthony Davis (9) bili su dobro čuvani, a iz igre su obojica ukupno gađali 10-30, što je za obojicu najniži učinak sezone, dok su trice Lakersi imali svega na 13 posto (5-37), najgore u povijesti slavnog kluba.

Toronto Raptorsi pobjedom nad Orlandom priključili su se Indiani i Phoenixu, jedinim ekipama koje imaju po tri pobjede u nastavku sezone. Za novi uspjeh Toronta pobrinuli su se Fred VanVleet (21) i Pascal Siakam (15), a u ovoj sezoni Kanađani su u sve četiri utakmice bili bolji od Orlanda.

Utah Jazz na četvrtom je mjestu nakon pobjede nad Memphis Grizzliesima s 124-115. I Utah i Memphis od nastavka sezone nisu imali pobjede, a Jazz je prekinuo tu tradiciju na krilima Australca Joa Inglesa (25), koji je u zadnjoj četvrtini s dvije trice zapečatio sudbinu Grizlija. Kod Memphisa najbolji su bili Dillon Brooks (23) i Jonas Valančiunas (21, 14 skokova).

Do druge pobjede u nizu stigao je Denver, koji je sa 132:126 slavio protiv San Antonio Spursa, koji su sve dalje od doigravanja. Za Nuggetse, koji su treći na zapadu, Michael Porter (30) i Nikola Jokić (25, 11 asista) dali su najviše, a kod San Antoni Rudy Gay (24).

Boston Celticsi visoko su porazili Brooklyn Netse sa 149:115, dok su Sixersi slavili protiv Washingtona sa 107:98.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider