Košarka
SPORTOVI
Košarka
zapad nikad jači

Timberwolvsi "oštre zube": Minnesota dovela još dvojicu sjajnih igrača!

Još dva dokazana igrača dovela je Minnesota Timberwolves, koja se nameće kao jedna od potencijalno ponajboljih momčadi NBA lige kroz sezonu-dvije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od najmanje uspješnih momčadi u američkoj profesionalnoj košarkaškoj NBA ligi Minnesota Timberwolvesi, koji su posljednji put doigravanje izborili još 2004. godine, značajno su ojačali svoje redove angažiranjem braniča Jeffa Teaguea i centra Taja Gibsona koji su u klub stigli kao slobodni igrači.

Teague (29) prošlu je sezonu proveo u Indiana Pacersima, ali je reputaciju odličnog razigravača stekao tijekom sedam prethodnih sezona tijekom kojih je igrao za Atlanta Hawkse, a 2015. godine je nastupio i na All-Star utakmici. S Wolvesima je potpisao ugovor na tri godine vrijedan 57 milijuna dolara.

Gibson (32) iskusan je centar koji je veći dio svoje karijere proveo u Chicago Bullsima prije no što je tijekom prošle sezone zamijenjen u Oklahoma City Thunder. U Minnesoti će ponovno surađivati s trenerom Tomom Thibodeauom koji ga je vodio i u Bullsima, te s bekom šuterom Jimmyjem Butlerom s kojim je također poveo nekoliko sezona u dresu momčadi iz Chicaga. Gibson je s Wolvesima potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara.

U Minnesotu je još ranije ovoga ljeta stigao odlični strijelac Butler, pa sada Wolvesi s prvim izborima "draftova" 2013. i 2014. Andrewom Wigginsom i Karl-Anthonyjem Townsom imaju iznimno jaku početnu petorku i mogli bi se upustiti u borbu za ulazak u doigravanje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider