Košarka
SPORTOVI
Košarka
88 do poluvremena

Strašna utakmica najbolje momčadi NBA lige: Bez glavne zvijezde ubacili 151 poen!

To je deveta uzastopna pobjeda Bucksa, koji sada imaju omjer pobjeda i poraza 41:6.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phoenix Sunsi Darija Šarića sinoć su u gostima sa 133:104 pobijedili Dallas Maverickse, a hrvatski je košarkaš pobjedi svoje momčadi pridonio sa osam koševa (šut iz igre 4/7, trice 0/3) uz četiri skoka, dvije asistencije te po jednom ukradenom loptom i jednim blokom u 22 minute na terenu.

Devin Booker bio je najbolji pojedinac Phoenixa, utakmicu je završio s 32 koša, dok je Deandre Ayton dodao 31. Za Sunse je ovo četvrta gostujuća pobjeda u pet zadnjih utakmica, a ovu sinoć odlučila je treća četvrtina, u kojoj su zabili 48 koševa. Kod Mavericksa Luka Dončić ubacio je 21 koš.

Milwaukee Bucksi s visokih 151:131 kod kuće su bez Giannisa Antetokounmpoa pobijedili Washington Wizardse. Khris Middleton zabio je 51 koš, što mu je rekord karijere. Milwaukee je u prvom poluvremenu ubacio čak 88 koševa, a samo u prvoj četvrtini 42.

To je deveta uzastopna pobjeda Bucksa, koji sada imaju omjer pobjeda i poraza 41:6. Washington je upisao šesti uzastopni poraz unatoč Bradleyju Bealu, koji je utakmicu završio s 47 poena. Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

New Orleans Pelicansi sa 125:111 u gostima su svladali Cleveland Cavalierse, a Jrue Holiday za pobjedu svoje momčadi zabio je 28 koševa, dok je Brandon Ingram dodao 24.

Cleveland je predvodio Collin Sexton sa 24 koša, Kevin Porter Jr. ubacio je 21, a Ante Žižić nije igrao.

U preostalim utakmicama koje su sinoć igrane na terenima NBA Philadelphia 76ersi su sa 115:104 bili bolji kod kuće od Golden State Warriorsa, a Joel Embiid, koji se vratio nakon pauze od devet utakmica, zabio je 24 koša i ugrabio deset skokova za pobjedničku momčad.

Toronto Raptorsi sa 130:114 bili su bolji od gostujućih Atlanta Hawksa, a do pobjede ih je vodio Serge Ibaka s 24 ubačaja i deset skokova. Memphis Grizzlies sa 104:96 pobijedili su Denver Nuggetse, Boston Celtics sa 109:101 u gostima Miami Heat, a Charlotte Hornets sa 97:92 kod kuće New York Knickse.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider