Košarka
SPORTOVI
Košarka
Briljirao Lopez

Obračun bez glavnih zvijezda: Milwaukee došao do meč-lopte u finalu Istoka

Najbolji igrač utakmice bio je centar Milwaukeeja Brook Lopez sa 33 koša, 7 skokova i 4 blokade.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Milwaukee Bucksa na korak su do velikog finala NBA lige nakon što su noćas na domaćem terenu svladali Atlanta Hawkse sa 123-112, te vode sa 3-2 u pobjedama u finalnoj seriji Istoka koja se igra na četiri pobjede

Obje momčadi igrale su bez svojih najboljih košarkaša, koji su ozlijeđeni. Milwaukee je bio bez Giannisa Antetokounmpa, koji je ozlijedio ligamente lijevog koljena u četvrtoj utakmici finalne serije Istoka, a Atlanta je drugu utakmicu zaredom igrala bez Traea Younga, koji je ozlijedio stopalo u trećem susretu.

Milwaukee je odlično krenuo, te je u prvoj četvrtini u jednom trenutku imao 20 koševa prednosti, no gosti iz Atlante su početkom treće četvrtine došli na minus od samo šest poena (59-65). Milwaukee se vrlo brzo vratio na dvoznamenkastu prednost, a u zadnjoj četvrtini imao je 18 koševa viška u nekoliko navrata. Atlanta se do kraja utakmice nikad nije uspjela približiti na manje od deset poena zaostatka.

Najbolji igrač utakmice bio je centar Milwaukeeja Brook Lopez sa 33 koša, 7 skokova i 4 blokade. Khris Middleton je upisao 26 koševa i 13 skokova, Jrue Holiday 25 poena i 13 asistencija, a Bobby Portis 22 koša.

Momčad Atlante predvodio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović sa 28 koševa, ubacivši sedam trica. John Collins i Danilo Gallinari upisali su po 19 poena, a Lou Williams 17.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider