Košarka
SPORTOVI
Košarka
Curry nije mogao sam

Bogdanović saznao protivnika u play-offu: Nakon produžetaka izbacili su NBA prvaka

Pobjedom nakon produžetaka, Memphis je osigurao prolaz u doigravanje Zapadne konferencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Memphis Grizzlies su sinoć u gostima nakon produžetaka sa 117:112 pobijedili Golden State Warriorse i tako osigurali mjesto koje vodi u doigravanje u Zapadnoj konferenciji.

Ja Morant je bio najbolji igrač utakmice s 35 koševa, od čega je bilo pet trica za Grizzliese koji su ušli u ždrijeb Zapada za play-off kao osma momčad tako da će prvu utakmicu igrati protiv prvoplasiranih Utah Jazza u nedjelju.

Curry nije mogao sam protiv Memphisa

Sezona je završila za Warriorse koji su izgubili dvije utakmice zaredom u novom play-in formatu, uključujući i poraz 100:103 od Los Angeles Lakersa u srijedu.

Warriors su uspjeli nadoknaditi zaostatak od deset koševa i odvesti utakmicu u produžetke poveli su 109:107 nakon trice Jordana Poolea 1:50 prije kraja dodatnog dijela utakmice.

gol expired Navijači priredili vatreni doček košarkašima Splita nakon prolaska u finale: "Možemo do kraja" divider

Međutim, tada je Xavier Tillman popgodio tricu za vodstvo Grizzliesa 1:27 prije kraja. Morant je nakon toga zabio sljedeća dva koša povećavši vodstvo Memphisa na tri koša, a onda i na pet.

Kod Warriorsa najbolji je bio Andrew Wiggins sa 22 koša, Poole je dodao 19, a Green 11 upisavši triple-double uz 16 skokova i 10 asistencija za Golden State koji je u prvom poluvremenu zaostajao čak 19 koševa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider