Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ako je samo to...

VIDEO Jokić opet isključen s utakmice, otkrio što je to rekao sucu da ga je odmah izbacio

Nikola Jokić sve teže kontrolira emocije na NBA utakmicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlogodišnji MVP regularnog dijela sezone NBA lige, Nikola Jokić opet je isključen s utakmice. Ovaj put u pobjedi Denvera protiv Washingtona 113:107 u kojoj je srpski centar bio odličan na terenu s 28 koševa te čak 19 skokova i devet asistencija.

No sredinom 4. četvrtine je isključen nakon jednog ispada prema sucu. Jokić je prvo tražio da suci kazne navodno udaranje u lice nakon kojeg je pao u na pod ispod svog koša, a potom se u sljedećem napadu nastavio okršaj sa Spencerom Dinwiddiem.

Jokić je radio blok, a Dinwiddie se motao oko njega i htio proći nakon čega je Srbin počeo gestikulirati nervozno rukama nakon čega se okrenuo prema sucu i nešto mu počeo dobacivati.

Odluka je bila ekspresna, Jokić je zbog tog ispada isključen nakon čega je dodatno poludio te krenuo prema sucu, ali su ga srećom zaustavili njegovi suigrači.

Očito se sve teže kontrolira, sjetimo se samo onog nasrtaja na Morrisa u utakmici protiv Miamija kada ga je ovaj uspješno isprovocirao.

''NBA suci su najbolji na svijetu i obavljaju svoj posao na visokom nivou. Ali moram biti iskren, mislim da ovo nisam zaslužio, naročito ne isključenje. Samo sam im rekao da dosude prekršaj jer sam mislio kako za to postoji razlog'', rekao je Jokić nakon utakmice.

Jokićevo izbacivanje pogledajte ovdje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider