Košarka
SPORTOVI
Košarka
Probudio se Kevin Knox

Bucksima neizvjesna završnica u velikom derbiju Istoka, izuzetno slaba večer Hezonje

Sinoć su u NBA-u odigrane četiri utakmice, a od hrvatskih košarkaša na terene je istrčao jedino Mario Hezonja koji je u porazu svojih New York Knicksa upisao izuzetno slab učinak.

Giannis Antetokounmpo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Od New York Knicksa su sa 119-107 bili bolji gostujući Charlotte Hornetsi, a Hezonja je u pet minuta ostao bez poena (šut iz igre 0/3) i ugrabio je samo jedan skok.

Charlotte je do pobjede predvodio Kemba Walker, koji je utakmicu završio s 25 koševa iako je cijelu zadnju četvrtinu proveo na klupi. Najbolji u redovima New Yorka bio je Kevin Knox s 26 koševa, a Tim Hardaway Jr. je ubacio 21.

Milwaukee Bucksi su u gostima svladali Toronto Raptorse sa 104-99, a pobjedu im je osigurao Malcolm Brogdon koji je pogodio dvije trice pred kraj zadnje četvrtine, od kojih jednu 40,7 sekundi do kraja. Brogdon je na kraju utakmicu završio s 18 poena, Brook Lopez je ubacio 19 poena, kao i Giannis Antetokounmpo koji je tome pridodao isto toliko skokova. Najbolji strijelac poraženih Raptorsa bio je Serge Ibaka s 22 poena, a Kawhi Leonard je dodao 20..

San Antonio Spursi su kod kuće sa 110-97 nadigrali Utah Jazz, a DeMar DeRozan je zabio 26 koševa, dok je Rudy Gay dodao 23 uz 15 skokova. Donovan Mitchell je predvodio Jazz s 27 poena, a Ricky Rubio je ubacio 26.

New Orleans Pelicansi su sa 116-108 bili bolji od domaćina Detroit Pistonsa. Jrue Holiday i Julius Randle su zajedno zabili 65 koševa za pobjedu i tako nadoknadili ograničenu izvedbu Anthonyja Davisa. Jrue Holiday je postigao 37 poena, a Randle, dok je Davis ubacio samo šest. Blake Griffin je bio najučinkovitiji kod Pistonsa s 35 koševa.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider