Košarka
SPORTOVI
Košarka
Tko će to sve pohvatati...

Najveći trade u NBA ligi u zadnjih 20 godina: Četiri kluba razmijenila 12 igrača

Najveća zvijezda ovog tradea 25-godišnji Capela je propustio tri od zadnje četiri utakmice zbog ozljede, ali inače mu je prosjek po utakmici 13.9 koševa i 9.5 skokova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četiri NBA momčadi - Houston Rocketsi, Minnesota Timberwolvesi, Denver Nuggetsi i Atlanta Hawksi - su u noći s utorka na srijedu odradili razmjenu čak 12 igrača, a glavna zvijezda ovog tradea je centar Rocketsa Clint Capela, javlja ESPN.

Clint Capela je tako razmijenjen s Atlanta Hawksima koji su iz Houstona doveli još jednog igrača - Nenea. Rocketsi su u sklopu ovog tradea dobili Roberta Covingtona i Jordana Bella iz Minnesota Timbwerwolvesa te izbor druge runde na draftu.

Minnesota Timberwolves su iz Denvera doveli Malika Beasleya, Jarreda Vanderbilta, Juancho Hernangomeza, zatim iz Atlante Evana Turnera te pravo prvog odabira na draftu od Brooklyn Netsa ove godine. Denver Nuggets su se pojačali s Geraldom Greenom iz Houstona te s Noahom Vonlehom, Shabazzom Napierom i Keita Bates-Diopom iz Minnesote. Također su dobili i mogućnost izbora igrača u prvoj rundi drafta od Hostona.

gol expired Ponajbolje momčadi NBA lige bez milosti: Lakersi, Rocketsi, Nuggetsi i Bucksi razbili suparnike divider

Najveća zvijezda ovog tradea 25-godišnji Capela je propustio tri od zadnje četiri utakmice zbog ozljede, ali inače mu je prosjek po utakmici 13.9 koševa i 9.5 skokova.

Covington (29) koji je u mjesto njega prešao u Houston ima prosjek 12.8 koševa i šest skokova po utakmici.

Inače, ovo je najmasovniji trade u NBA ligi u posljednjih 20 godina, još od odlaska Patricka Ewinga iz New York Knicksa u Seattle Supersonicse.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider