Košarka
SPORTOVI
Košarka
hezonja i dalje sjajan

Šakački obračun na NBA parketima: Sukobio se i Goran Dragić!

Polaganje s istekom vremena, ali i dva fizička obračuna obilježili su utakmicu Toronto Raptorsa i Miami Heata.

DeRozan i Dragić (Screenshot)

Bilo je burno na NBA parketima u noći s utorka na srijedu, posebno u Kanadi gdje je Toronto ugostio Miami. Gosti s Floride odnijeli su pobjedu 90:89 samo 0,3 sekunde prije kraja polaganjem Ellingtona, no susret su obilježili fizički obračuni Jamesa Johnsona i Sergea Ibake, odnosno DeMara DeRozana i Gorana Dragića.

Johnson i Ibaka isključeni su sredinom treće četvrtine nakon izmjene udaraca u reketu Heata. Johnson je pazio na Ibaku i bio fizički vrlo prisutan. Španjolcu se to nije svidjelo pa je odgurnuo njegove ruke, a onda je poletjela šaka igrača Raptorsa prema glavi. Fizički je obračun kratko trajao, no dovoljno da suci obojicu isključe.

Na samom kraju utakmice Dragić i DeRozan ušli su u raspravu, a onda je poraženi košarkaš (DeRozan) odgurnuo slovenskog reprezentativca i pokušao ga udariti u glavu. Sukob su spriječili suigrači i treneri.

Bila je to prva od četiri utakmice igrane u noći s utorka na srijedu.

Drame i sukoba nije bilo u Dallasu gdje je Orlando Magic izgubio od Mavericksa 114:99. Mario Hezonja upisao je 26 minuta na parketu, što je iskoristio za 14 poena, četiri skoka i isto toliko asistencija. Iz igre je gađao 5-9, te 2-2 s linije slobodnog bacanja.

U posljednjih 30 dana Hezonja bilježi sjajan učinak od 12,3 poena po susretu, te konačno dolazi do izražaja njegov talent zbog kojeg ga je Magic uzeo kao 5. pick NBA drafta 2015. godine.

U preostale dvije utakmice Portland je slavio u gostima kod Oklahome City Thundera 117:106, dok su LA Lakersi pred svojim navijačima slavili protiv Sacramento Kingsa 99:86.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider