Košarka
SPORTOVI
Košarka
benderu 21 minuta

Šarić i Hezonja odigrali dobre minute, 76ersi dobili Spurse!

Čak 13 utakmica odigrano je u noći sa srijede na četvrtak u NBA ligi, a nastupili su svi hrvatski predstavnici.

Dario Šarić slavi tricu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dario Šarić i Mario Hezonja odigrali su dobre role u svojim NBA klubovima u utakmicama koje su odigrane u noći sa srijede na četvrtak, dok Bojan Bogdanović nije imao svoju šutersku večer. Minutažu su upisali i Dragan Bender te Ivica Zubac, ali imali su manje zapaženu ulogu.

Šarić je jedini upisao pobjedu, a njegova Philadelphia 76ers slavila je pred svojim navijačima protiv San Antonio Spursa 112:106. Šarić je na parketu proveo 28 minuta i upisao 15 poena, sedam skokova i asistenciju.

76erse je do pobjede poredvodio njezin razigravač Ben Simmons, koji je upisao 26 poena, pet skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i blokadu. Joel Embiid pridodao je 21 poen i 11 skokova uz po četiri asistencije i blokade.

Spursi su odmarali Kawhia Leonarda, Tonyja Parkera, Dannyja Greena i Manua Ginobilija, što se osjetilo na igri i rezultatu.

Philadelphia je stigla do 18. pobjede u sezoni, uz 19 poraza. Spursi su pak upisali 13. poraz.

Hezonjin Orlando Magic doživio je težak poraz pred svojim navijačima. Oslabljeni Houston Rocketsi zaigrali su bez Jamesa Hardena i slavili 116:98. Hezonja je na parketu proveo 28 minuta i upisao 14 poena, devet skokova i dvije asistencije. Pogodio je šest od 14 pokušaja iz igre, od čega su dva bila za tri poena.

Rocketse je do pobjede predvodio Gerald Green, koji je za 27 minuta na parketu upisao isto toliko poena. Clint Capela pridodao je 21 poen uz 8 skokova za 23 minuta, dok je Chris Paul upisao osam poena, sedam skokova i 13 asistencija.

Indiana Pacersi Bojana Bogdanovića poraženi su kod Milwaukee Bucksa 122:101, a hrvatski je reprezentativac u toj utakmici proveo 29 minuta na parketu. Upisao je 13 poena te po tri skoka i asistencije, ali je promašio sva četiri šuta za tri poena.

Phoenix Sunsi Dragana Bendera teško su poraženi u gostima kod Denvera rezultatom 134:111. Bender je proveo 21 minutu na parketu i upisao devet poena (tri trice), dva skoka i četiri asistencije. Garry Harris predvodio je Nuggetse do pobjede s 34 poena.

Minute na parketu, točnije njih 5, dobio je i Ivica Zubac u dresu LA Lakersa, koji su pred svojim navijačima poraženi od Oklahome City Thundera. Bilo je 133:96 za Thunder, koji je imao čak četvoricu igrača koji su zabili 20 i više poena.

Paul George upisao je 24 poena, a svoju priliku na parketu iskoristio je i rookie Terrance Ferguson. On je također upisao 24 poena pogodivši šest od devet šuteva za tricu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider