Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bojan utrpao 29 koševa

Spektakularna pobjeda Bogdanovićevih Pistonsa: Tricom sa zvukom sirene srušili aktualne prvake!

Golden State je izjednačio sekundu ranije tricom Klaya Thompsona, ali je Bey spriječio produžetke. Nakon toga je trener Pistonsa tražio timeout, a Saddiq Bey je primio loptu i zabio s osam i pol metara.

Saddiq Bey i Bojan Bogdanović (Foto: Afp)

Detroit Pistonsi Bojana Bogdanovića pobijedili su sinoć u San Franciscu Golden State Warriorse 122-119 zahvaljujući Saddiqu Beyu koju zabio tricu na zvuk sirene za kraj.

Golden State je izjednačio sekundu ranije tricom Klaya Thompsona, ali je Bey spriječio produžetke. Nakon toga je trener Pistonsa tražio timeout, a Bey je primio loptu i zabio s osam i pol metara.

Bojan Bogdanović je bio najbolji strijelac Pistonsa, zabio je 29 koševa (šut iz igre 10/15, trice 5/6) pridodavši tome četiri skoka, pet asistencija ji dvije ukradene lopte u 33:14 minuta na terenu. Jalen Duren je upisao double-double učinak sa 18 poena i 11 skokova.

Kod Warriorsa najbolji je bio Thompson koji je utakmicu završio sa 30 ubačaja, dok je Jordan Poole dodao 24.

Pistonsi su vodili većinu utakmice. Ali Warriorsi su se sabrali u zadnjoj četvrtini i došli do 108-107 četiri i pol minute prije kraja. Tada su Pistonsi zahvaljujući tricama Bogdanovića, Aleca Burksa i Beya povećali prednost na 117-112.

Thompson je približio Golden State s dva slobodna bacanja i polaganjem, a zatim su uslijedila dva slobodna bacanja Killiana Hayesa za povećanje prednosti Detroita četiri sekunde prije kraja i onda Thompsonova trica za izjednačenje nakon čega je Bey ipak donio pobjedu Pistonsima.

Cleveland bolji od Šarićevog Phoenixa

Sinoć je na teren istrčao i Dario Šarić čiji su Phoenix Sunsi doživjeli poraz u gostima u Clevelandu gdje su bolji do njih sa 90-88 bili Cavaliersi.

Evan Mobley je zabio pobjednički koš za Cleveland četiri sekunde prije kraja.

Ovo je treća uzastopna pobjeda za Clevelenad koje je predvodio Caris LeVert sa 21 poenom, dok je Donovan Mitchell ubacio 20.

U redovima Sunsa, kojima je ovo četvrti poraz zaredom, najučinkovitiji je sa 25 ubačaja bio Chris Paul. Deandre Ayton je dodao 15 koševa i 18 skokova, a Šarić je igrao 18:34 minute i pritom zabio deset koševa (šut iz igre 4/7, trice 2/3) i upisao četiri skoka i jednu asistenciju.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider