Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sjajni Lou Williams

Warriorsi se vratili čudesnom serijom pa izgubili u ludoj utakmici nakon produžetka

U najzanimljivijoj utakmici igranoj sinoć u NBA-u aktualni prvaci Golden State Warriorsi poraženi su u gostima kod Los Angeles Clippersa sa 116:121 nakon produžetaka.

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lou Williams doveo je domaćina u vodstvo 55,2 sekunde prije kraja produžetka, a onda je dodao tri slobodna bacanja, osiguravši tako pobjedu svojoj momčadi.

Williams je Clipperse doveo u vodstvo nakon što je Klay Thompson izjednačio za Warriorse tricom na 116:116 minutu i sedam sekundi prije kraja. Nakon Williamsova izjednačenja Warriorsi su propustili tri prilike da izjednače.

Utakmica je otišla u produžetak nakon što su Warriorsi zabili zadnjih 11 koševa u zadnjoj četvrtini regularnog dijela utakmice i uspjeli zadržati Clipperse bez pogotka iz igre u zadnjih šest minuta.

Williams je bio najbolji strijelac Clippersa s 25 poena, dok je Montrezl Harrell dodao 23.

Kevin Durant bio je najučinkovitiji igrač Warriorsa i utakmice s 33 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Thomspon je utakmicu završio s 31 poenom.

Nova momčad hrvatskog reprezentativca Darija Šarića Minnesota Timberwolves kod kuće je sa 120:113 bila bolja od Brooklyn Netsa. Do pobjede, kojom je prekinut niz od pet poraza, predvodio ih je Karl-Anthony Towns s 25 poena i 21 skokom. Za Townsa je ovo sedmi ''double-double'' ove sezone. Dario Šarić nije ulazio u igru za Minnesotu.

Netsi su osim poraza ostali i bez Carisa LeVerta, koji je pretrpio tešku ozljedu gležnja.

Oklahoma City Thunder sa 118:101 svladao je Phoenix Sunse Dragana Bendera. Paul George zabio je 32 koša za domaće Oklahoma City, koji su igrali petu utakmicu bez Russella Westbrooka. Dennis Schröder dodao je 20 koševa i devet asistencija. U redovima Phoenixa najbolji su bili TJ Warren s 21 poenom i Devin Booker s 19, a Bender nije ulazio u igru za Phoenix.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider