Košarka
SPORTOVI
Košarka
Mnogi nisu mogli gledati

Stravična ozljeda u NBA-u: Stradalo jedno od najvećih otkrića sezone, igrači u suzama

Caris LeVert, jedno od najvećih otkrića nove NBA sezone i mlada zvijezda Brooklyn Netsa, doživio je stravičnu ozljedu u utakmici protiv Minnesote.

Caris LeVert (Screenshot Twitter)

Caris LeVert, koji je odlično otvorio novu NBA sezonu te postao ozbiljan kandidat za igrača koji je najviše napredovao, pretrpio je strašnu ozljedu gležnja kada je pokušao blokirati protivničkog igrača u utakmici protiv Minnesote, koja je završila pobjedom Wolvesa rezultatom 120:113.

Ozljeda je bila toliko teška da mnogi nisu mogli ni gledati, a podsjeća na onu Gordona Haywarda na startu prošle sezone. Jednostavno su svi ostali u šoku, a bilo je tu i suza Hollis-Jeffersona, Townsa, Rosea i drugih.

Liječnici su pružili prvu pomoć 24-godišnjem igraču Netsa koji se previjao od bolova na parketu, a nakon toga su ga na nosilima iznijeli iz dvorane i odveli u lokalnu bolnicu, gdje će vjerojatno biti operiran.

LeVert je bio jedna od najboljih priča ove sezone te je bio na prosjeku od 19 poena po utakmici. Odmah nakon što se vijest proširila, na društvenim mrežama oglasili su se mnogi NBA igrači kako bi pružili podršku svom kolegi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider