Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bez Parkera i Duncana

NBA: Cavsi se oporavili od Warriorsa, San Antonio i dalje gazi

Košarkaši Cleveland Cavaliersa očito su zaboravili nedavni težak poraz od Golden Statea s čak 34 razlike, a nakon Brooklyna sinoć su pobijedili i Los Angeles Clipperse s 115-102.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cleveland je u reprizi prošlogodišnjeg finala u ponedjeljak pred svojim navijačima osramoćen od Warriorsa, no to izgleda nije ostavilo posljedice na LeBrona Jamesa i društvo. James je ubacio 22 koša, dok je JR Smith (22) trice gađao 6-7 u pobjedi protiv Clippersa, koji su u Cleveland došli s čak 11 pobjeda u zadnjih 12 utakmica, ali i bez ozlijeđenoga Blakea Griffina.

Kad su Clippersi pristisnuli domaćina, Cavsi su namjerno radili prekršaje nad DeAndreom Jordanom, poznatom po lošem izvođenju slobodnih bacanja, a ovaj je od osam pogodio samo tri.

U Phoenixu je San Antonio pobijedio Sunse s 117-89, pa je momčad iz Arizone doživjela čak 15. poraz u zadnjih 16 utakmica. Spursi su upisali 12. pobjedu zaredom iako su igrali bez Tima Duncana i Tonyja Parkera, koje su nadomjestili Kawhi Leonard (21) i Boban Marjanović (17,13 skokova).

Memphis Grizzliesi su slavilikod Denver Nuggetsa (102-101) tricom Marca Gasola 12 sekundi prije završne sirene. Gasol je bio i prvi strijelac Memphisa s 27 koševa, dok je domaćine predvodio Danilo Galinari (17), koji je četiri sekunde prije kraja promašio tricu za pobjedu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider