Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bravo Babo!

Fantastična utakmica Bojana Bogdanovića: Nije igrao puno, a učinak mu je sjajan

Nakon ovog drugog uzastopnog poraza na svom parketu Utah je šesta na Zapadu s omjerom 8-5, a ispred njih su LA Clippersi (8-4) koji su sinoć slavili doma protiv Minnesote s 129-102.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović imao je učinak sezone od 26 koševa, 6 trica, 6 skokova i 3 asista za 29 minuta igre u domaćem porazu Utah Jazza od Miami Heata 111-105.

Utah je jako loše ušla u utakmicu i Miami je u ranoj fazi vodio s čak 25 koševa prednosti. Pokušaj preokreta krenuo je tek u posljednjoj četvrtini, u kojoj je Bogdanović zabio 19 poena, Utah je došla na samo četiri koša manjka, ali se do potpunog preokreta ipak nije moglo.

Bojan je bio prvi strijelac Jazza ispred Jordana Clarksona (25) i Donovana Mitchella (22), dok su Heat su predvodili Tyler Herro s 27 i Duncan Robinson s 22 poena. Bogdanović je na ovoj utakmici postao tek drugi Hrvat s preko 8000 koševa u NBA karijeri, a više je zabio samo Toni Kukoč.

Nakon ovog drugog uzastopnog poraza na svom parketu Utah je šesta na Zapadu s omjerom 8-5, a ispred njih su LA Clippersi (8-4) koji su sinoć slavili doma protiv Minnesote s 129-102. Ivica Zubac opet je bkio dvoznamenkast s 10 koševa i 12 skokova za 23 minute igre. Paul George (23) i Reggie Jackson (21) predvodili su Clipperse, a Anthony Edwards s 21 poenom bio je najbolji strijelac Wolvesa, koji su ove sezone već treći puta izgubilli od Clippersa.

Washington je učvrstio svoje prvo mjesto u Istočnoj konferenciji pobjedom u Orlandu (92-104), iako su igrali bez prve zvijezde Bradley Beala, koji je imao smrt u obitelji. Četvrtu uzastopnu pobjedu (9-4) posebno je osigurao Spencer Dinwiddie (23 poena, 11 skokova, 6 asistencija), uz solidnu podršku Montrezla Harrella (20 poena, 7 asistencija, 6 skokova), a Wizzardsi su imali +23 nakon tri četvrtine.

Justin Holiday postigao je rekordnih 27 poena s klupe u domaćem trijumfu Indiana Pacersa protiv desetkovanih Philadelphia 76ersa (118-113). Philadelphia je od svojih rezervi dobila samo 21 poen, a izostanak Joela Embiida, Matissea Thybullea i Bena Simmonsa pokazao se prevelikim nakon prve četvrtine.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider