Košarka
SPORTOVI
Košarka
Toronto poveo

Bogdanović i Pacersi na rubu eliminacije iz playoffa, probudio se Russell Westbrook

Boston Celticsi su nadomak plasmana u 2. krug NBA doigravanja jer su i u trećoj utakmici slavili protiv Indiana Pacersa sa 104-96, a Bojan Bogdanović je za 41 minutu igre imao 15 poena (šut 6-17, trice 2-8), 5 skokova i 4 asista.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bogdanović je proveo puno vremena na parketu, bio je drugi strijelac momčadi, ali ga šut nije služio, kao ni ostale Pacerse, koje je predvodio Tyreke Evans s 19 koševa.

Pacersi su igrali bez svog najboljeg igrača ozlijeđenog Victora Oladipa. Celticsi su vodili većinu susreta i na kraju su zasluženo slavili uz 23 koša Jaylena Browna. Sljedeća utakmica igra se također u Indianapolisu, a Celticsima je potrebna još samo jedna pobjeda.

Toronto Raptorsi slavili su s 98-93 kod Orlando Magica i poveli u seriji s 2-1. Za Kanađane se iskazao Pascal Siakam s 30 poena i 11 skokova, Kawhi Leonard je ubacio 16 poena, a Orlando su predvodili Terrence Ross (24) i Nikola Vučević (22, 14 skokova).

Na Zapadu je Oklahoma City Thunder došla do prve pobjede svladavši u svojoj dvorani sa 120-108 Portland Trail Blazerse i smanjila na 1-2. Prvo ime susreta s 33 poena i 11 asista bio je Russell Westbrook, a Paul George je dodao 22 koša. Kod gostiju je 32 koša ubacio Damian Lillard.

Bojan Bodanović i Jayson Tatum (Foto: AFP) Boston okrenuo Indianu u zadnjoj četvrtini, ni Babina 23 koša nisu pomogla divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider