Košarka
SPORTOVI
Košarka
uzbudljiva nba noć

Bogdanović sjajan u porazu Jazza, Šarić i Zubac upisali pobjede sa svojim momčadima

Bojan Bogdanović odigrao je jako dobru utakmicu u dresu Utahe, koja je poražena na gostovanju kod New Orleans Pelicansa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Bogdanović bio je drugi strijelac svoje momčadi u porazu Utah Jazza od New Orleans Pelicansa 138:132. Dario Šarić zabio je 11 koševa u pobjedi Phoenix Sunsa, a Ivica Zubac je u pobjedi svojih LA Clippersa sudjelovao s osam koševa.

Od Jazza su sa 138:132 poslije produžetka bolji bili domaći Pelicansi, koje je do pobjede predvodio Brandon Ingram s 49 koševa. Ingram je zabio pet slobodnih bacanja u produžecima, u kojima su Pelicansi slavili sa 16:10. Jazz je pretrpio tek drugi poraz u posljednjih 17 utakmica.

gol expired Bayern priprema veliku čistku: Perišić dobio poruku, dugačka lista za odstrel divider

Nije pomoglo ni 46 koševa Donovana Mitchella, kao ni 26 koševa Bojana Bogdanovića koji je igre šutirao 9-17, od čega za tricu 3-8. Upisao je i tri skoka te četiri asistencije.

Los Angeles Clippersi su sa 122:95 svladali kod kuće Orlando Magic. Kawhi Leonard je bio najbolji strijelac s 32 koša, dok je Ivica Zubac u 22 minute zabio osam koševa uz stopostotan šut iz igre (4-4), pridodavši tome osam skokova i po jednu asistenciju i blokadu. Nikola Vučević je bio najbolji u redovima Orlanda s 22 poena i devet skokova.

gol expired Urnebesna reakcija "najopakijeg tipa" u MMA-u nakon što mu je prišao "sin" čijeg je tatu brutalno nokautirao divider

Phoenix Sunsi su sa 121:98 nadigrali New York Knickse, a najzaslužniji za to bio je Devin Booker s 29 koševa. Ricky Rubio je dodao 25 koševa uz 13 asistencija i osam skokova za šestu pobjedu Phoenixa u zadnjih deset utakmica. Šarić je odigrao 28 minuta i upisao 11 koševa uz šut iz igre 5-12, te je pridodao šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Milwaukee Bucksi su sa 128:123 kod kuće svladali Boston Celticse. Giannis Antetokounmpo je zabio 32 koša za pobjednički sastav, dok je Khris Middleton ubacio 23. Kod Bostona je najbolji bio Kemba Walker koji je utakmicu završio s 40 koševa i 11 skokova, dok Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

gol expired Izbornik Njemačke biranim riječima govorio o Kaubojima: "Prvoklasna momčad. U rangu Španjolske" divider

Denver Nuggetsi su također u neizvjesnoj završnici nakon produžetaka sa 134:131 nadigrali Golden State Warriorse. Mason Plumlee je dva puta zakucao u završnici, a Will Barton zabio tricu u nizu od osam koševa koji su Denveru donijeli pobjedu nad Warriorsima u San Franciscu. Barton je bio najbolji pojedinac Denvera s 31 poenom, dok je Malik Beasley dodao 27. Alec Burks je predvodio Golden State s 25 poena.

NBA, četvrtak:

New York Knicks - Phoenix Suns 98:121
(Dario Šarić je odigrao 28 minuta za Phoenix, zabio je 11 koševa i upisao šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu)

Milwaukee Bucks - Boston Celtics 128:123
(Dragan Bedner nije ulazio u igru za Milwaukee)

New Orleans Pelicans - Utah Jazz 138:132 (produžetak)
(Bojan Bogdanović je oidgrao 26 minuta za Utahm, zabio je 26 koševa i upisao tri skoka i četiri asistencije)

Golden State Warriors - Denver Nuggets 131:134 (produžetak)

LA Clippers - Orlando Magic 122:95
(Ivica Zubac je odigrao 22 minute za LA Clipperse, zabio je osam koševa i upisao osam skokova, jednu asistenciju i jedan blok)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider