Košarka
SPORTOVI
Košarka
PONOVNO JE ŠOKIRAO

Najružnija tetovaža u NBA povijesti? Košarkaška superzvijezda pokazala novi izgled svojih leđa

LaMelo Ball jedan je od najboljih košarkaša svijeta u ovom trenutku, ali i čovjek čiji potezi van terena često postanu predmetom kritika.

LaMelo Ball (Foto: Afp)

Aktualna NBA sezona odavno je završena za jednog od trenutno najboljih igrača lige i najboljeg novaka sezone 2020./21., LaMela Balla.

Osim što njegovi Hornetsi nisu izborili doigravanje, budući da su ostvarili tek 21 pobjedu, on sam odigrao je tek 22 susreta. 

Neizmjerno je nedostajao ligi i Hornetsima

Gledajući da je u njima imao prosjek od 23.9 poena, osam asistencija i 5.1 skoka po utakmici, uz gotovo dvije ukradene lopte, jasno je koliko je njegov izostanak značio momčadi.

No, osim što je izvanredan košarkaš, Ball je poput ostalih članova svoje uže obitelji i netko tko privlači puno pažnje van terena pa je tako bilo i ovog puta.

Razlog je nova tetovaža kojom se pohvalio, a postavio ju je doslovno preko cijelih leđa.

Mnogi se pitaju što mu je to trebalo

Iako je on vjerojatno sretan i prezadovoljan uratkom, budući da ga je na više mjesta ponosno podijelio, sportska zajednica ne dijeli taj dojam. Zapravo, mnogi su automatski njegovu tetovažu proglasili najružnijom u povijesti lige. A konkurencija je izuzetno jaka.

Srećom po njega, on se na takva mišljenja dosad uglavnom nije osvrtao pa ista nisu utjecala na njegova nastupe. Vjerojatno će tako biti i sada, ali prije svega je potrebno zdravlje. A onda će se vratiti tamo gdje uglavnom izgleda impresivno.

Samo s jednim novitetom na svom tijelu, koji će nakon utakmice vjerojatno ponosno pokazivati. Pogledajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider