Košarka
SPORTOVI
Košarka
Srbi bruje o megatransferu

Mario Hezonja napušta Real Madrid i prelazi u Partizan? Poslali su mu spektakularnu ponudu!

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja mogao bi prijeći u Partizan.

Mario Hezonja (Foto: Afp)

Dobar dio srpskih medija donosi vijest da je hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja dobio unosnu ponudu beogradskog Partizana.

Hezonji uskoro istječe ugovor s Real Madridom, ali pitanje njegove budućnosti još uvijek je otvoreno. Ranije je u nekoliko navrata isticao da izuzetno cijeni Partizan i njegove navijače koji na utakmicama Eurolige svaki put prirede vrhunsku atmosferu.

Hezonja je u Beogradu često znao biti dočekan pljeskom, Grobari su mu znali lijepo uzvratiti na poštovanje koje je iskazao prema njima i Partizanu, pa su vrata tog mogućeg transfera uvijek ostala otvorena.

Sada bi do realizacije moglo doći, a kako pišu srpski mediji, glavni konkurent Partizanu bit će novi prvak Europe, grčki Panathinaikos.

Partizan je Hezonji ponudio godišnju plaću od čak 3.500.000 eura, što je zbilja fenomenalan iznos za europsku košarku.

Čeka se kako će reagirati Grci, čiji vlasnik Dimitrios Giannakopoulos neće štedjeti, naročito nakon što je nedavno uspio osvojiti europski naslov.

Na potezu je Hezonja, hoće li se napokon dogoditi transfer u Partizan ili će opet zaigrati za klub čiji je bio igrač tijekom 2021. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider