Košarka
SPORTOVI
Košarka
Poznati su kao problematični

Neće sve stati na sinoćnjem incidentu? Brat napadnutog košarkaša otvoreno prijeti Jokiću!

Prvo je Morris napravio nesportski prekršaj na srpskom centru, a ovaj je uzvratio na brutalan način.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Događaj koji je obilježio NBA ligu u noći s ponedjeljka na utorak je brutalna reakcija koju je imao Nikola Jokić prema Markieffu Morrisu, igraču Miami Heata.

Denver je pobijedio u tom susretu uz odličnu predstavu Jokića, koji je upisao prvi ovosezonski triple-double učinak (25 poena, 15 skokova i 10 asistencija), no priča se samo o činu Jokića u završnici utakmice.

Prvo je Morris napravio nesportski prekršaj na srpskom centru, a ovaj je uzvratio na brutalan način. S leđa je žestoko nasrnuo na Morrisa i udario ga cijelim tijelom te ga doslovno složio na parket, na kojem se ovaj duže vremena previjao.

"Nisam trebao ovako reagirati. Osjećam se loše zbog toga, ali dobio sam udarac ranije. Morao sam se zaštiti", donekle se branio sam Jokić, koji je svojim potezom stvorio priličan krug neprijatelja u NBA ligi.

gol expired VIDEO Jokić složio na pod Morrisa s leđa, požalio kad je vidio usporenu snimku svojeg poteza divider

Braća Morris, Markieff i Marcus, inače članovi Los Angeles Clippersa, poznati su kao prgavi igrači kojima ulasci u sukobe nisu novost. Uostalom, nakon svega se oglasio brat Marcus, koji je Jokiću poslao poruku.

"Čekao si da moj brat okrene leđa. Ovo sam ti zapamtio", poručio je gotovo pa prijetnju krilni igrač Clippersa.

Igrači Miami Heata vjerojatno jedva čekaju uzvratnu utakmicu protiv Denvera na svojem parketu jer su željeli uzvratiti Jokiću odmah nakon njegova čina u ovom ogledu. Službeno nisu ništa izjavljivali, ali su neki od njih bili spremni na brzi novi obračun. Gostujući trener Erik Spoelstra je pokušao smiriti tenzije, ali nije zaboravio reći:

"Bilo je to vrlo opasno i jako prljavi potez od strane Jokića. Na sreću, s Markieffom je sve u redu."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider