Košarka
SPORTOVI
Košarka
To može samo on

Ginobilijev potez za anale: Zbunio sva tri suca i protivničke igrače, Popovich umirao od smijeha

San Antonio Spursi u noći s utorka na srijedu slavili su sa 100:91 protiv New York Knicksa u Madison Square Gardenu, a za potez večeri zaslužan je sjajni Manu Ginobili koji je uspio zbuniti i sva tri suca.

Manu Ginobili (Screenshot Twitter)

San Antonio Spursi došli su do 26. ovosezonske pobjede, a Gregg Popovich izbio je samostalno na peto mjesto po ukupnom broju pobjeda kao trener. Popovich, koji vodi momčad iz San Antonija od 1997. godine, ostvario je svoju 1176. pobjedu u 1694. utakmici koju je vodio s klupe i tako preskočio Georgea Karla koji se zaustavio na 1175 pobjeda.

Spursi su protiv Knicksa maksimalno iskoristili svoja dva najbolja igrača, LaMarcusa Aldridgea i Kawhija Leonarda, koji su zajedno zabili 54 od ukupno 100 koševa njihove momčadi. Međutim, šou večeri ukrao je vremešni Manu Ginobili, koji je uvijek u stanju proizvesti nešto ludo.

Ovaj put Ginobili je nenamjerno zabio tricu, tako da gotovo nitko nije shvatio da je ušla. Ljevoruki Argentinac pokušao je asistirati Aldridgeu na zakucavanje, a lopta je umjesto toga prošla kroz mrežicu.

Da stvar bude bolja, košarkaš Knicksa Michael Beasley pokupio je loptu kao da se ništa nije dogodilo i krenuo u kontru. Tek nakon Ginobilijeva protesta suci su zaustavili igru i shvatili da su pogriješili, dok se Gregg Popovich u isto vrijeme smijao uz aut-liniju. Koš kakav samo Manu može zabiti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider