Košarka
SPORTOVI
Košarka
WHITE MAN CAN JUMP

Ludnica na All Staru: U zakucavanju pobijedio 188 cm visoki i malo poznati bijelac koji je tek stigao u NBA

Na NBA All Star vikendu vidjeli smo pravu malu senzaciju u zakucavanju.

Galerija Mac McClung Mac McClung Mac McClung +1 Mac McClung

U subotnjem programu NBA "All Star " vikenda u Salt Lake Cityju održana su natjecanja u vještinama, pogađanju trica i zakucavanjima, a najbolji su bili domaći Team Jazz, Damian Lillard i Mac McClung.

Domaći Team Jazz predstavljali su Jordan Clarkson, Collin Sexton i Walker Kessler u natjecanju koje se sastojalo od štafetne utrke, dodavanja i šutiranja. Domaći predstavnici bili su najbolji u dodavanju i šutiranju, što im je donijelo ukupno 300 bodova (100 za dodavanje i 200 za šutiranje), dok je Team Rooks, za koji su nastupali novaci Paolo Banchero, Jaden Ivey i Jabari Smith, bili najbolji u štafeti i sa 100 bodova zauzeli drugo mjesto.

Natjecao se još Team Antetokounmpo, ali umjesto najboljeg brata Giannisa, koji nije mogao nastupiti zbog ozljede zapešća, Thanasisu i Alexu pridružio se Jrue Holiday te su ostali bez bodova.

Zvijezda Portland Trail Blazersa Damian Lillard bio je najbolji u natjecanju u tricama sa 26 bodova, čime je za samo jedan bod u finalu nadvisio Buddyja Hielda iz Indiana Pacersa, dok je treće mjesto u finalu zauzeo još jedan igrač Pacersa Tyrese Haliburton sa 17 bodova. U kvalifikacijama su ispali Julius Randle, Tyler Herro, Lauri Markkanen, Kevin Huerter i Jayson Tatum.

Malo poznati Mac McClung, koji je dosad igrao u razvojnoj ligi te je tek prošloga tjedna potpisao dvosmjerni ugovor s Philadelphia 76ersima, u finalu natjecanja u zakucavanju nadmašio je Treya Murphyja iz New Orleans Pelicansa sa 100:99. U kvalifikacijama su se još natjecali Kenyon Martin mlađi i Jericho Sims.

Inače, McClung je visok samo 188 centimetara i zbog svega je postao prava senzacija All Star vikenda.

Sva njegova zakucavanja pogledajte ovdje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider