Košarka
SPORTOVI
Košarka
Simpatična scena

VIDEO Luka Dončić jednim potezom iznenadio dva dječaka, njihova reakcija sve govori

Dallas Mavericksi svladali su Utah Jazz s 110-104 u drugom susretu 1. kruga NBA play-offa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Dallas Mavericksa slavili su u drugom susretu 1. kruga NBA play-offa protiv Utah Jazz s 110-104 na svom terenu. Iako nije zaigrao na ovom susretu, Luka Dončić sve je oduševio jednim potezom.

Uoči susreta slovenski je košarkaš odradio lagano zagrijavanje, a tijekom isprobavanja udarca na koš u pozadini je zamijetio dva dječaka koja su dovikivala njegovo ime. Kad je završio sa zagrijavanjem, Dončić je skinuo jednu pa drugu tenisicu i dobacio ih mladim navijačima koji su ostali u šoku.

Simpatičnu scenu s parketa uoči susreta Dallasa i Utah možete vidjeti OVDJE.

Ovom pobjedom Dallas je uspio poravnati omjer na 1-1, a u Dončićevoj odsutnosti zablistao je Jalen Brunos koji je ubacio rekordan 41 poen. Mavericksi su bili u opasnosti da izgube obje prve utakmice na domaćem parketu nakon što su doigravanje otvorili s prednošću domaćeg terena prvi put od osvajanja NBA naslova prije 11 godina.

"Učinili smo ono što smo morali učiniti", rekao je trener Mavericksa Jason Kidd. "Razumijemo što je pred nama, što dolazi. Bit će to neprijateljsko okruženje, Utah igra izuzetno dobro kod kuće."

Kod Utaha Donovan Mitchell postigao je 34 poena, Bojan Bogdanović je bio drugi strijelac s 25,a Jordan Clarkson je dodao 21. Rudy Gobert upisao je osam poena i 17 skokova.

Treća utakmica doigravanja igra se u četvrtak navečer u Utahu, gdje je momčad iz Teksasa izgubila posljednjih 11 utakmica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider