Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vrtoglavi iznosi

Luda vremena u NBA ligi: Ispovraćao se kada je čuo koliko će zarađivati

Premda je u dvije sezone samo sedam puta bio u početnoj petorci, Tyler Johnson je potpisao ugovor koji će mu osigurati i unuke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je nedavno doznao koliko će ubuduće zarađivati, Tyler Johnson se doslovno ispovraćao. I to nekoliko puta. Priznao je to sam košarkaš Miami Heata, koji je nedavno potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan čak 50 milijuna dolara!

Johnson je u ovo ljeto ušao kao takozvani ograničeni slobodni igrač, što je značilo da je Miami Heat imao pravo izjednačiti eventualne ponude.

Pa kada su se klubu javili iz Brooklyn Netsa i kazali da će ispred 24-godišnjeg igrača staviti ugovor vrijedan "više kovčega zlata", u Miamiju su odlučili regirati i zadržati ga kao člana momčadi, pa i unatoč tome što je u zadnje dvije sezone bio član početne petorke samo sedam puta i što je dosad u prosjeku zabijao 7.4 poena!

"Istina je. Ispovraćao sam se par puta kada sam doznao o kojem novcu govorimo. Čak sam izgubio i nekoliko kilograma od šoka, odnosno od anksioznosti. Nakupilo se u meni dosta tjeskobe dok sam čekao da doznam gdje ću na kraju završiti", priznao je Johnson, koji je u prve dvije godine u Miamiju po sezoni zarađivao ispod 900 tisuća dolara.

Priči svakako vrijedi dodati i da se Johnsonu malo "otvorilo"  igrom slučaja budući da je Miami ljetos izgubio Dwyanea Wadea. I njegovi su predstavnici također tražili oko 50 milijuna dolara (za dvije sezone), no budući da nije došlo do kompromisa i dogovora, Wade je završio u Chicago Bullsima što je Heatu dalo prostora ispod "salary capa".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider