Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ponajbolja utakmica sezone

Luda večer Hezonje: Pogledajte magičnu asistenciju i odgovor novinaru za anale

Orlando Magic došao je do rijetke gostujuće pobjede protiv Miami Heata sa 111:109, a ponajbolju utakmicu sezone odigrao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja.

Mario Hezonja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mario Hezonja zabio je 20 koševa u pobjedi Orlanda nad Miamijem. Hezonja je startao u petorci umjesto ozlijeđenog Aarona Gordona i odlično ugrabio svoju priliku. Iz igre je šutirao 7/14 (za tricu 4/9) u tek trećoj gostujućoj pobjedi Orlanda u posljednje 24 utakmice.

''Ne obraćam previše pažnju na svoju igru jer znam svoju igru, znam što mogu napraviti, ali sve dok pobjeđujemo sretan sam što pomažem svojim suigračima'', rekao je Hezonja nakon utakmice.

Magic je izdržao nalet Heata krajem četvrte četvrtine i preživio njegovu seriju od 16-2. Josh Richardson, koji je bio najbolji strijelac Miamija s 20 koševa, malo manje od od tri minute prije kraja izjednačio je polaganjem na 109:109, no Simmons je atraktivnim zakucavanjem vratio prednost Orlandu minutu i pol prije isteka vremena i to je ostao konačan rezultat.

Hezonja je završio susret kao najbolji strijelac Orlanda, kao i Bogdanović u porazu Indiane, a to je bila njegova četvrta uzastopna utakmica s dvoznamenkastim brojem koševa. Tome je pridodao i jednu sjajnu asistenciju bez gledanja, preko glave.

Prošlo je gotovo dvije i pol godine od kada je Hezonja izabran kao peti pick na draftu, a tek je ove godine počeo pokazivati samopouzdanje i konstantu u igri. Naravno, daleko je to još od pune prave sezone, ali barem je počeo skretati pažnju na sebe.

Nakon utakmice novinar FOX Sporta upitao ga je: ''Čini se da ste u dobrom ritmu, kako to da ste tako dobro krenuli?''

''Ja sam uvijek u dobrom ritmu'', izjavio je Hezonja u svom stilu i pobjegao s intervjua dobro nasmijavši Amerikance.

Magicu je ovo bila 16. pobjeda ove sezone, dok je Miami na omjeru 29-25 i nalazi se na sedmom mjestu Istočne konferencije.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider