Košarka
SPORTOVI
Košarka
"Double-double" protiv Sunsa

Šamanić se iskazao u porazu Spursa: Pogledajte potez kojim je podigao cijelu klupu na noge

Mladi hrvatski košarkaš, 19-godišnji Luka Šamanić ostvario je "double-double" učinak od 11 koševa i 11 skokova za San Antonio Spurse u 78-79 porazu od Phoenix Sunsa u utakmici Ljetne NBA lige u Las Vegasu.

Luka Šamanić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Šamanić, kojega su Spursi izabrali kao 19. na ovogodišnjem "draftu", utakmicu je započeo u početnoj petorci Spursa, a do učinka od 11 poena je stigao uz šut za dva 2-7, tricu je gađao 1-1, a slobodna bacanja 4-4. Usto je sakupio i po tri asistencije i osvojene lopte, ali je kod vodstva svoje momčadi 78-77 šest sekundi prije kraja napravio prekršaj na Jalenu Lecqueu koji je potom pogodio oba slobodna bacanja za vodstvo Sunsa 79-78.

U preostalom vremenu Spursi nisu uspjeli uputiti šut već je njihov najbolji strijelac u ovoj utakmici Quinndary Weatherspoon izgubio loptu.

Weatherspoon je s 19 ubačaja predvodio Spurse, dok je Lecque s 14 poena bio prvi strijelac Sunsa.

San Antonio je u četiri utakmice Ljetne lige ostvario omjer pobjeda i poraza 2-2, dok je Phoenix nakon tri utakmice na omjeru 2-1.

Luis Figo za IN magazin i GOL.hr Luis Figo otkrio: "Promijenio bih mnoge pogrešne odluke. Ronaldo nije ambiciozan" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider