Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ambiciozni planovi

On mu je vječna opsesija! LeBron ganja svaki njegov rekord, a sada ga kopira i na poslovnom planu: Evo što sprema za sljedeću godinu

LeBron James želi postati vlasnikom NBA franšize tijekom sljedeće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LeBron James je, bez ikakve sumnje, jedan od najvećih košarkaša koji je igrao na NBA parketima. Osvojio je niz individualnih, ali i momčadskih priznanja. 

Četiri NBA prstena, četiri puta najkorisniji igrač NBA lige i još puno toga, a sve to kako bi dostigao, kako kaže, "duha koji je igrao u Bullsima". Dakako, riječ je o Jordanu.

Upravo mu je on najveća motivacija, James ga, pod svaku cijenu, želi dostići u broju prstena, ali i svim ostalim priznanjima koje je Micheal Jordan osvojio u bogatoj, ali i nadasve uspješnoj karijeri.

Jordan se nakon karijere posvetio biznisu, otkupio je NBA franšizu i postao vlasnikom Charlotte Hornetsa, a čini se da slične planove ima i LeBron James, piše španjolska Marca.

Tako kroz multimilijunsku kompaniju Fenway Sports Group želi postati vlasnikom NFL momčadi, a za sljedeći godinu već priprema novu akviziciju - želi postati vlasnikom i NBA franšize.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider