Košarka
SPORTOVI
Košarka
Igrači potreseni

Slomljeni LeBron u suzama: ''Kobe je bio besmrtan. Pomogao mi je i prije nego što me upoznao''

NBA liga i svijet sporta u šoku su nakon objave kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kalifornija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Los Angeles i cijeli svijet potresla je vijest o tragičnoj smrti jednog od najvećih košarkaša u povijesti Kobea Bryanta u nesreći helikoptera u nedjelju ujutro (po američkom vremenu).

"Kobe je bio besmrtan. Ponekad svemir uzrokuje ove stvari", kazala je zvijezda NBA lige i Los Angeles Lakersa LeBron James.

James je za šokantnu vijest saznao dok se s momčadi nalazio na aerodromu. Lakersi su se vraćali iz Philadelphije za Los Angeles i nakon slijetanja na LAX-u dočekala ih je vijest o tragediji legende. Igrači su bili vidno potreseni i u potpunom šoku dok su silazili iz aviona.

Jedna od kamera uhvatila je i LeBrona, koji nije mogao suspregnuti suze nakon što je saznao za odlazak bliskog prijatelja. Može se vidjeti kako James grli ženu prije nego što je krenuo prema izlazu.

''Kad se sjetim kako je dolazio iz srednje škole, bio je netko tko me inspirirao. Koristio sam to za motivaciju. Pomogao mi je prije nego što jer uopće znao za mene zbog onoga što je radio'', izjavio je utučeni James za ESPN.

Do sudara je došlo oko deset sati u nedjelju ujutro, a zajedno s Bryantom stradala je i njegova 13-godišnja kćer Gianna. Prema TMZ-u, koji je prvi prenio vijest, bili su na putu za Akademiju Mamba na košarkaški trening.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider