Košarka
SPORTOVI
Košarka
"Ako baš moram, bit ću tamo"

LeBron predvodi bunt NBA zvijezda protiv All-Star utakmice: "To je šamarčina svima nama"

NBA igrači, predvođeni LeBronom Jamesom, ne žele All-Star utakmicu ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James nije skrivao nezadovoljstvo osvrćući se na planove NBA-a da u ožujku održi utakmicu All-Star-a u Atlanti.

"Ove godine imam nula energije i nula uzbuđenja zbog All-Star utakmice", rekao je James nakon pobjede Los Angeles Lakersa nad Denver Nuggetsima u četvrtak 114:93.

"Ni sam ne razumijem zašto imamo All-Star utakmicu. Za mene i moje suigrače bila je kratka međusezona sa samo 71 danom, a onda smo ušli u ovu sezonu, rečeno nam je da nemamo All-Star utakmicu i trebali smo imati lijepu malu pauzu. Pet dana od 5. do 10. ožujka, prilika za mene da se nekako kalibriram za drugu polovicu sezone, kao i moji suigrači. Onda nam ovako ubace All-Star utakmicu i to kao da su nas ošamarili", rekao je 36-godišnji James.

"Također se još uvijek borimo s pandemijom", dodao je.

"Još uvijek imamo posla sa svime što se događalo i odvest ćemo cijelu ligu u jedan otvoren grad? Očito, pandemija u ovom trenutku nema apsolutno nikakve veze s tim vikendom."

gol expired Katastrofalne vijesti za Barcelonu: Trebao se vratiti i pomoći Messiju u lovu na Ligu prvaka divider

"Očito, vidite da nisam baš sretan zbog toga, ali to je van moje moći. Bit ću tamo ako me odaberu. Ali bit ću tamo fizički, ali ne i mentalno."

James nije jedini koji se ne slaže s idejom i All Star utakmici. Njegovo mišljenje dijeli igrač Sacramento Kingsa De'Aaron Fox.

"Ako ću biti brutalno iskren, mislim da je to glupo", rekao je Fox u srijedu nakon pobjede Kingsa nad Boston Celticsima. "Ako moramo nositi maske i sve ovo raditi za redovnu utakmicu, koja je onda svrha vraćanja All-Star igre? Ali očito, novac je taj koji pokreće svijet. Nisam stvarno zabrinut zbog toga. Ako me budu izabrali, neka tako bude. "

All Star utakmica, prvotno zakazana za ovaj mjesec u Indianapolisu, otkazana je u studenom zbog pandemije koronavirusa. No, prema napisima nekih medija, ipak će se igrati i to 7. ožujka nakon što su liga i sindikat igrača u četvrtak postigli okvirni dogovor.

U All-Star glasanju koje je objavljeno u četvrtak, zvijezda Brooklyn Netsa Kevin Durant predvodi sve igrače s 2.302.705 glasova, a James slijedi na 2.288.676.

gol expired Šokantna reakcija MMA ljepotice uoči debija na Knucklemaniji: Uhvatila suparnicu za vrat i krenula ju daviti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider