Košarka
SPORTOVI
Košarka
hezonja skroman

Lakersi izjednačili protiv Portlanda: Lillard se ozlijedio i napustio igru

Portland nije mogao još jednom iznenaditi Lakerse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sinoćnjem terminu NBA lige odigrane su dvije utakmice, Milwaukee Bucksi došli si do 1-1 u seriji na četiri pobjede pobjedom protiv Orlanda 111:96.

Orlandu nije pomogla ni čudesna igra Nikole Vučevića, koji je u 35 minuta ubacio 32 poena, dodao deset skokova i dvije asistencije. S druge strane, prvo ime Bucksa bio je Giannis Antetokounmpo s 28 poena, čak 20 skokova i pet asistencija.

gol expired Minnesota i Golden State najveći dobitnici lutrije NBA Drafta divider

U sudaru LeBrona i Lillarda slavio je LeBron. Lakersi su također došli do 1-1 pobjedom 111:98 protiv Portlanda, koji su neko vrijeme igrali bez najveće zvijezde. Naime, Damian Lillard ozlijedio je prst na ruci i morao je izaći iz igre, no potvrdio je da će za sljedeću utakmicu biti spreman.

Lakerse je predvodio Davis s 31 poenom, 11 skokova i tri asistencije. LeBron je u 27 minuta ubacio, za njega skromnih, deset koševa, a osim toga upisao je šest skokova i sedam asistencija.

gol expired Inter je favorit u finalu Europske lige protiv Seville: Sve je spremno za veliki dvoboj divider

Prvo ime Portlanda bio je Lillard s 18 poena, tri skoka i jednom asistencijom, a Mario Hezonja u 21 minutu ugrabio je četiri poena, tri skoka i jednu asistenciju.

U nešto ranijem terminu Pacersi su izgubili od Heata 100:109 (0-2), a Rocketsi su slavili nad Oklahomom 111:98 (2-0).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider