Košarka
SPORTOVI
Košarka
Loši šuteri, ali...

Lakersi bez Jamesa i Davisa pobijedili Brooklyn, Drummond predvodio prvake

Lakersima su nedostajala dva najbolja igrača LeBron James i Anthony Davis, ali uspješno ih je zamijenila energična igra i dobra obrana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Andre Drummond predvodio je prvake Los Angeles Lakerse do pobjede u gostima nad Brooklyn Netsima sa 126-101 u okršaju dviju ponajboljih ekipa NBA lige.

 

Drummond je imao 20 poena i 11 skokova u utakmick u kojoj su obje momčadi nastupile prilično oslabljeno. Lakersima su nedostajala dva najbolja igrača LeBron James i Anthony Davis, ali uspješno ih je zamijenila energična igra i dobra obrana.

Bez Jamesa i Davisa Lakersi su jedna od najgorih šuterskih momčadi posljednjih tjedana. James je propustio jedanaestu utakmicu zaredom, a Davis je već nedostajao u 25. utakmici ove sezone.

Ni Netsi nisu nastupili u savršenom sastavu; zvijezda James Harden nedostajao je zbog ozljede, a onda su u drugom dijelu utakmice protiv Lakersa zbog isključenja, što je bilo prvo u karijeri, izgubili Kyriea Irvinga koji je do sada postigao 18 koševa.

Kevin Durant je u svojoj drugoj utakmici nakon povratka zbog ozljede sakupio 22 poena, sedam skokova i pet dodavanja pred 1.700 gledatelja u Barclays Centeru. LaMarcus Aldridge dodao je 12 bodova za Brooklyn, koji je prethodno pobijedio u osam od posljednjih 11 utakmica.

Irving i gostujući igrač Dennis Schröder, koji je završio s 19 poena, obojica su morali napustiti parket početkom treće četvrtine nakon što su se predugo raspravljali nakon osobne pogreške.

Ben McLemore dodao je 17 poena na pobjedu Lakersa, Markieff Morris 14, a Kentavious Caldwell-Pope 14 i pet asistencija.

Košarkaši Utah Jazza bili su prva momčad koja je došla do 40 pobjeda ove sezone, pobijedili su Sacramento Kingse sa 128-112 za 11. pobjedu u posljednjih 13 utakmica.
Donovan Mitchell zabio je 42 poen,a Mike Conley dodao je 26 poena dok je Bojan Bogdanović promašio šest od osam pokušaja i z igre te sva četiri pokušaja trice., pa je završio s osam koševa, šest skokova i tri asistencije.

Dario Šarić je u pobjedi Phoenixa nad Washingtonom 134-106 zabio devet koševa, te imao po tri skoka i asistencije.

Sunse je predvodio Devin Booker s 27 koševa, a Wizardse Raul Neto s 24, dok je Russell Westbrook imao "triple-double" učinak od 17 koševa, 14 asistencija i 11 skokova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider