Košarka
SPORTOVI
Košarka
Žena sve prijavila policiji

NBA zvijezda i jedan od najboljih Europljana pod istragom za silovanje: Navodno obećao 68.000 dolara za šutnju

Zvijezda Dallas Mavericksa i europske košarke, Kristaps Porzingis, nalazi se pod istragom zbog navodnog silovanja.

Kristaps Porzingis (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedna žena u četvrtak je policiji prijavila Kristapsa Porzingisa za silovanje, navodi New York Post. Slučaj se navodno dogodio prije više od godinu dana, a žena je rekla policiji da je toliko čekala jer joj je Porzingis obećao 68.000 dolara za šutnju.

Porzingisov odvjetnik, Roland G. Riopelle, demantirao je te tvrdnje i izjavio kako su prethodno proslijedili slučaj federalnim vlastima zbog moguće iznude.

''Svjesni smo optužbe protiv gospodina Porzingisa i nedvosmisleno odbacujemo te optužbe. Ne možemo dalje komentirati federalnu istragu u tijeku'', kazao je Riopelle.

Navedeni događaj se navodno dogodio 7. veljače prošle godine oko dva ujutro, kad je Porzingis pozvao susjedu iz zgrade u svoj luksuzni stan, a zatim je zgrabio i silovao. Ona je službeno sve prijavila tek prije tri dana.

Protiv Latvijca policija još nije formalno podignula optužnicu, no unatoč tome što je djevojka toliko čekala s prijavom, New York Post prenosi da policija smatra kako je njezina prijava daleko od neutemeljene, pa NBA zvijezdu narednih tjedana čekaju vrlo neugodni trenuci.

Kristaps Porzingis i Mario Hezonja (Foto: AFP) Spektakularna razmjena u NBA-u: Dončiću stigla još jedan europska superzvijezda! divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider