Košarka
SPORTOVI
Košarka
"rekao sam mu da je sje*an"

Nepoznati detalj o životu Kobea Bryanta: Psu izdavao naredbe na hrvatskom jeziku

Kobe Bryant imao je psa kojem je naredbe davao na hrvatskom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mike Procopio trener je za videoanalizu NBA igrača. Dok je Kobe Bryant bio aktivan košarkaš, Procopio je bio njegov bliski suradnik, odnosno radio je za njega praktički 24 sata dnevno.

"Moja supruga doslovno je htjela baciti mobitel u smeće svaki put kada bi Kobe nazvao. Rekla bi mi 'Pa što sad želi?! Nedjelja je navečer.' Bio je opsjednut", započeo je Procopio svoj razgovor za The Athletic.

gol expired Kako je Kobe uopće stigao u Los Angeles: Srpska legenda umalo sve stopirala, povijest bi bila drukčija divider

Najzanimljiviji dio intervjua, pogotovo nama Hrvatima, jest onaj u kojem Procopio otkriva da je Bryant imao psa kojem je davao naredbe na hrvatskom.

"Nakon jednog treninga pozvao me u svoju kuću. Želio mi je između ostalog pokazati kako je naučio svirati klavir. U jednom trenutku primijetio sam njegova njemačkog ovčara kako je nevjerojatno preplašen. Svega se bojao. Upitao sam Bryanta 'KB, koji je ku**c s tvojim psom?' Rekao mi je da ga je otkupio od DEA-e (agencija za suzbijanje upotrebe narkotika) i da reagira samo na naredbe na hrvatskom. Rekao sam mu 'nemoj me je**ti!'. Nije upotrijebio nijednu komandu, ali mi je rekao da će na samo jednu riječ skočiti čovjeku za vrat, staviti očnjake na njega, ali neće zagristi. Kazao je da je samo jedna dodatna riječ dovoljna da dovrši posao. Pogledao sam ga i rekao 'ti si sje*an!'. Počeo se smijati i odgovorio mi: 'Kao da je to nešto što već ne znam'", ispričao je Procopio.

gol expired Nestvarni povratak i preokret Rogera Federera: Spasio sedam meč-lopti za polufinale Australije divider

Poznati trener za videoanalizu je isto tako otkrio da nikada nije mogao doći u dvoranu prije Bryanta, neovisno o tome kada trening počinjao.

"Jedno ljeto trenirali smo od 4:30 ujutro. Stigao bih u dvoranu 10-15 minuta ranije od našeg dogovora, a on bi već završavao svoj dio treninga. Bio je uvrnut na neki svoj dobar način. Bio je perfekcionist koji nije poznavao granice svog talenta", otkrio je Procopio.

gol expired Shrvani LeBron napisao dirljivu i podužu poruku: "Svaki put kad počnem, zaplačem'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider