Košarka
SPORTOVI
Košarka
NISU IMALI ŠANSE

Kevin Durant se naklonio Jokiću: "Jedan od najboljih koji su ikad dodirnuli loptu"

Nakon prolaska u konferencijsko finale NBA zapada, Nikoli Jokiću naklonio se najbolji igrač Sunsa.

Kevin Durant i Nikola Jokić (Foto: Afp)

Bez Chrisa Paula i DeAndre Aytona nije išlo. Kevin Durant i Phoenix Sunsi morali su priznati Denver Nuggetsi da su ovog puta bili bolji te momčad Nikole Jokića odlazi u susret protiv Golden State Warriorsa ili Los Angeles Lakersa.

Joker je ponovno bio najbolji igrač pobjedničke momčadi, dok Durant i Kevin Booker ovog puta nisu mogli sami nositi svoju momčad. 

Jokić je jedan od najboljih ikad

Durent je Jokiću srdačno čestitao odmah na parketu, a onda mu je posebno hvalospjeve uputio na konferenciji za medije.

"Uvijek imam poštovanja za takve igrače, znam tko je, a gledao sam mnoge velike igrače. Nisam iznenađen što su toliko dobri, Nikola prije svih. Dostigao je svoj vrhunac, a oni su sjajan tim koji dugo igra zajedno. Malone je tamo već šest godina, velika je prednost poznavati trenera i igrače, imati sistem. Nisam iznenađen ovime, Jokić je jedan od najboljih u povijesti, jedan od najboljih centara koji su ikad dotaknuli loptu", rekao je Durant.

Utakmica je bila odlučena već u prvom dijelu, kad su gosti pobjegli na 30 poena razlike. Obrana Phoenixa nije postojala.

"Osramotili smo se. Krenuli su jako, udarili sam u licve i ubacili nam 81 poen u prvom poluvremenu. Spustili smo glavu i nismo uzvratili. Iduće sezone morat ćemo biti bolji", pokunjeno je dodao.

Sunsi su ove sezone igrali sjajno, no u doigravanju mnoge koštaju ozljede u najgore moguće vrijeme. Njih je to svakako koštale prilike da pruže bolji otpor. Je li bi to bilo dovoljno, ne možemo znati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider