Košarka
SPORTOVI
Košarka
NEVJEROJATNO

Kaos u Višnjiku: Utakmica prekinuta, Zadrov trener pogođen u glavu, suci tražili pražnjenje dvorane!

Utakmica Zadar - Igokea prekinuta je u finišu druge četvrtine.

Galerija Danijel Jusup Danijel Jusup Zadar - Igokea +5 Zadar - Igokea

Utakmica regionalne ABA lige između Zadra i Igokee prekinuta je krajem druge četvrtine, a nastavljena je nakon 40-ak minuta pauze.

Prekidu je prethodilo povlačenje sudaca u svlačionicu.

Što se točno dogodilo i kako je sve počelo? To je zapravo teško utvrditi. Naime, u jednom trenutku su suci došli do zapisničkog stola i inzistirali da jedan mladić, koji je sjedio u prvom redu, bude uklonjen iz dvorane. Ne znamo što je točno bilo, za pretpostaviti je da se radilo o određenom verbalnom sukobu između spomenutog navijača i jednog od sudaca.

Jusup pogođen u glavu

Nakon toga je pomoćni trener Zadra, Tome Ružić, otišao popričati s tim mladićem i kad mu je rekao da se utakmica neće nastaviti prije nego on napusti Višnjik, ovaj se ustao i krenuo prema izlazu.

Luka Modrić Modrić u Splitu konačno stao na kraj glupostima iz Španjolske: "Kratko i jasno, ne!" divider

No, u tim trenucima prema njemu je agresivno reagiralo nekoliko zaštitara, a kad je ostatak navijača to vidio, zaletio se prema njima i došlo je do sukoba s organima reda, jer u međuvremenu je bila pristigla i policija.

Zadar - Igokea Zadar - Igokea (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Strasti su se smirile, ali ne zadugo. Poslije minutu-dvije, suci su još jednom prekinuli utakmicu. Stavili su loptu na zapisnički stol, na što su Zadrani burno reagirali. S tribina su poletjeli predmeti prema parketu, a nažalost jedan je pogodio u glavu trenera Zadra Danijela Jusupa.

Suci su se potom zaputili u svlačionicu, a službeni spiker je obavijestio sve u dvorani da utakmica neće biti nastavljena sve dok se cijela dvorana ne isprazni. Bio je to uvjet koji su suci postavili kako bi se utakmica nastavila.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider