Košarka
SPORTOVI
Košarka
ovo će biti zanimljivo

Kako će izgledati završnica NBA lige: Jedna opcija dobila potporu većine franšiza

Liga je proši tjedan anketirala svih 30 glavnih menadžera i polovica menadžera želi da se regularno prvenstvo nastavi…

NBA playoff (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Menadžeri NBA momčadi navodno su podijeljeni oko toga treba li nastaviti prvenstvo prekinuto zbog koronavirusa u ožujku ili odmah prijeći na doigravanje, javljaju američki mediji.

Liga je proši tjedan anketirala svih 30 glavnih menadžera i polovica menadžera želi da se regularno prvenstvo nastavi, dok bi pak nešto više od polovice menadžera htjelo da se prvih 16 momčadi, bez obzira na to iz koje konferencije dolaze, plasira u doigravanje.

gol expired Kolegica nije više mogla šutjeti na njezina sve popularnija videa: ''Jesmo li mi striptizete?'' divider

U anketi su menadžerima ponuđene dvije opcije - jedna je da se igra playoff turnir kojim bi se odredile momčadi koje idu u doigravanje, a druga je da se organizira natjecanje po uzoru na grupnu fazu kakva je na svjetskim prvenstvima koja bi "pokrila" nastavak regularnog dijela sezone i prvi krug doigravanja.

Za prvu se opciju izjasnilo 75 posto ispitanih menadžera, a 25 posto za drugu, grupnu. Navodno još nije donesena nikakva odluka, ali je dogovoreno da se prije konačne odluke prikupi još informacija.

NBA je prošli vikend objavio da se vode pregovori s Disneyjem kako bi se sezona nastavila ovo ljeto u Disneyjevu kompleksu pored Orlanda.

To bi, prema riječima glasnogovornika lige Mikea Bassa, bila "jedina lokacija za NBA kampus za utakmice, treninge i smještaj".

NBA sezona 2019./2020. prekinuta je 11. ožujka kada je otkriveno da je igrač Utah Jazza Rudy Gobert pozitivan na COVID-19. Do tog su datuma momčadi odigrale između 63 i 67 utakmica, od ukupno 82, koliko ih moraju odigrati u regularnom dijelu sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider