Košarka
SPORTOVI
Košarka
PAZI MALO, ČOVJEČE

VIDEO Kakav blam Dončićevog suigrača: Zaigrao se pa udario glavom u štok vrata

Bizarna nezgoda dogodila se iskusnom kanadskom košarkašu Dallas Mavericksa.

Dwight Powell (Foto: screenshot (Instagram))

NBA pauza uskoro će završiti, a pripreme momčadi već su počele, iako će se neke od najvećih zvijezda tek priključiti.

No, ta pauza vrlo je izazovno razdoblje za ekipu koja se bavi društvenim mrežama franšiza, budući da moraju kontantno generirati sadržaj koji će isporučivati milijunima pratitelja.

Krilni centar Mavericksa ima tvrdu glavu

U takvom slučaju, uvijek je zahvalno imati neke starije snimke koje je moguće pustiti u pravom trenutku, a jednu takvu imali su Dallas Mavericksi.

Na snimci, za koju ne znamo kad je nastala, vidimo 32-godišnjeg startnog krilnog centra momčadi, Dwighta Powella, kako hoda hodnikom dvorane, nakon čega se odlučio zaigrati te je počeo skakati.

To baš nije dobro ispalo, budući da je u jednom trenutku skočio i glavom snažno udario u štok vrata (dovratnik). Scena nije bila poprilično lijepa, no po reakciji možemo pretpostaviti da nekih posljedica nije bilo. Powell je zapravo pokušao vratiti se kao da se ništa nije dogodilo.

Nije mu prvi put

Što je zanimljivo, njemu to nije prvi takav slučaj, budući da se na internetu možemo pronaći i snimka iz 2019. godine, kad je u vrlo sličnim okolnostima, tik pred utakmicu, također udario u štok. Na kraju je tim putem odradio vrlo dobru partiju, odnosno ništa ga nije zasmetalo.

Čini nam se da Powell ima izuzetno tvrdu i izdržljivu glavu, no nadamo se, za njegovo dobro, da ovakve stvari ipak ne radi namjerno. Sudeći po videu ispod odlomka, tako nešto ne možemo isključiti.

On je inače član Mavericksa od 2014. godine te njegove druge sezone u NBA ligi, a dosad je za njih odigrao 582 utakmice regularne sezone, uz prosjek od 6.7 poena te oko četiri skoka po utakmici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider