Košarka
SPORTOVI
Košarka
MMA ILI NBA?

VIDEO Jusuf Nurkić žestoko nokautiran: Ne treba dugo pogađati tko je gorostasa složio na pod

Novi prljavi potez Draymonda Greena u utakmici protiv Phoenix Sunsa.

Jusuf Nurkić (Foto: Afp)

Draymond Green isključen je s NBA parketa i treći put ove sezone. Dogodilo se to u porazu Golden State Warrirosa kod Phoenix Sunsa 119:116 u kojem je Green još jednom svoju momčad ostavio na cjedilu i zaradio zgražanje ljubitelja košarke.

Green je u jednom trenutku doslovno nokautirao Jusufa Nurkića MMA potezom nakon što ga je centar iz BiH povlačio za dres. On se pak u svom stilu nije mogao suzdržati i ne gledajući je odalamio Nurkića, koji se složio na pod.

Suci isprva nisu vidjeli taj nasilnički čin, pa su dosudili samo prekršaj. No nakon gledanja snimke dosudili su Greenu njegovo već treće isključenje u sezoni.

Nikola Jokić isključen VIDEO Jokić isključen zbog jedne riječi, komentatori u prijenosu poludjeli zbog odluke sudaca divider

Davio Goberta pa nokautirao Nurkića

Košarkaš koji je s Warriorsima nekoliko puta pokorio NBA ligu očito ima sve manje živaca igrati na profesionalnom nivou.

Nedavno je također isključen nakon davljenja Rudyja Goberta koje je šokiralo čak i njegove najveće navijače. Tada je dobio čak pet utakmica kazne, što su mnogi smatrali žestokom kaznom.

No Green je ponavljač i zbog toga će mu kazne biti sve veće, a takva se očekuje i za treće isključenje u sezoni i divljačko udaranje Jusufa Nurkića.

Greenov divljački potez nad Nurkićem pogledajte ovdje

Tablice omogućuje Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider