Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nevjerojatno obdaren

Otkrivena dugo čuvana tajna: Jedino što je Jordana ubijalo u pojam – Pippenov monstrum između nogu

Michael Jordan i Scottie Pippen bili su udarni dvojac u zlatnoj eri Chicago Bullsa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Scottie Pippen glasi za najboljeg suigrača Michaela Jordana dok su obojica igrala u Chicago Bullsima.

Cijelu je karijeru proveo u Jordanovoj sjeni, nedavno se opasno naljutio na njega zbog nekih spornih izjava u dokumentarcu Posljednji ples, ali jednoglasno je mišljenje kritičara i fanova da je imao jako važnu ulogu u zlatnoj eri Bullsa.

Bio je savršena pratnja „Gospodinu Zraku“, iako će mnogi reći da ni u jednom aspektu igre nije nadmašio Jordana. Međutim, sada je procurilo nešto što i nije baš vezano za sport, a u čemu je Pippen glatko "tukao" Jordana i na čemu mu je on bio jako zavidan.

Jedino u čemu je Jordan zavidio Pippenu

Barem tako tvrdi Johnny Bach, nekadašnji pomoćni trener u Bullsima i arhitekt takozvane „obrane dobermana“.

„Riječi je o njegovoj alatki između nogu. Pippen je nevjerojatno obdaren, a ta je činjenica Michaela ubijala u pojam... Trebali ste vidjeti djevojke koje čekaju Pippena kamo god bi pošao", izjavio je Bach za Basketnetwork.net.

gol expired Zanimljiv potez rumunjske legende: Nakon loših rezultata smijenio samog sebe, traži si nasljednika divider

Priča je dugo obitavala ispod radara. Razlog je očigledan: nitko je iz svlačionice Bullsa nije ispričao. No netko je izvukao staru objavu s Reddita u kojoj je jedan komentator potvrdio glasinu. Kaže da je svojim očima vidio Pippenovu grdosiju.

Radi se o navijaču Bullsa koji tvrdi da se u jednoj utakmici u sezoni 1995./1996. uspio ušuljati u svlačionicu s posuđenom novinarskom iskaznicom.

Monstrum između nogu

Dotični je na svome blogu napisao:

"Znači, penis Scottieja Pippena dugačak je 2 stope (oko 60 centimetara). Scottie je izašao iz tuša s ručnikom oko struka. Sjeo je na klupu kako bi navukao čarape. U tom trenutku njegov penis provirio je ispod ručnika. U blizini smo bili ja i još jedan reporter. Samo smo se pogledali očima i okrenuli glave na drugu stranu. Pravili smo se da ništa nismo vidjeli", ispričao je fan Bullsa, koji nije mogao vjerovati što je vidio.

gol expired Kovač naciljao pojačanja: Želi nesretnu zvijezdu, Srbina koji je "propao" u Realu nagovorio da dođe divider

"Kad sam pogledao Pippenovu udaljenost od prepona do koljena, ono što sam vidio bio je prokleti top. Kad se konačno obukao i započeo razgovor, ja sam u šoku neprestano gledao od struka do koljena. To je moralo biti više od 90 centimetara, a njegovo je čudovište bilo samo nekoliko centimetara od vrha koljena. Malo sam se poigrao s matematikom i došao do navedenog zaključka."

Žene su ga obožavale

Kaže da u to doba nije želio otkriti što je vidio "zbog etičkog kodeksa novinara da se nikada ne spominje takvo što zbog straha od bijesa sportaša", iako u stvari nije bio pravi novinar, već samo obožavatelj koji se domogao novinarske iskaznice.

Pretjerivanje ili stvarnost, teško je reći. Pravu potvrdu mogu dati samo Pippenove dame. Kažu da ih je bilo jako puno. Do tada se očevicima iz svlačionice mora vjerovati na riječ.

Brentford: Priča o uspjehu, brojke ne lažu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider