Košarka
SPORTOVI
Košarka
Miami za povijest

Iznenađenja u NBA ligi: Milwaukee pred eliminacijom, Lakersi gube

Miami je u ovogodišnjem doigravanju još uvijek neporažen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Miami Heata na korak su do finala Istočne konferencije NBA lige nakon što su noćas svladali Milwaukee Buckse sa 115-100, te sada vode sa 3-0 u pobjedama i treba im još jedna pobjeda za prolaz u finale Istoka.

Na ulasku u zadnju četvrtinu Miami je imao zaostatak od 12 koševa, ali je tu dionicu dobio sa 40-13, što je najveća razlika koju je neka momčad ostvarila u zadnjoj četvrtini u povijesti doigravanja NBA lige.

Također, Miami je u ovogodišnjem doigravanju još uvijek neporažen. Momčad Miamija predvodio je Jimmy Butler sa 30 koševa. Bam Adebayo je ostvario 20 poena i 16 skokova, Jae Crowder ubacio je 17, a Slovenac Goran Dragić 15 koševa.

Kod Milwaukeeja Giannis Antetokounmpo je ostvario 21 koš, 16 skokova i 9 asistencija. Brook Lopez dodao je 22, a Khris Middleton 18 poena.

U konferencijskom polufinalu Zapada Houston Rocketsi su poveli sa 1-0 u pobjedama nakon što su noćas svladali Los Angeles Lakerse sa 112-97. Utakmica je odlučena početkom zadnje četvrtine kada je Houston napravio seriju 16-3, te je otišao na 19 koševa prednosti. James Harden je ubacio 36 poena, Russell Westbrook dodao je 24, a Eric Gordon 23 koša.

Kod Lakersa najbolji je bio Anthony Davis sa 25 poena i 14 skokova, a LeBron James je ubacio 20 koševa, ali niti jedan u zadnjoj četvrtini.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider