Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šteta

Ivica Zubac nakon utakmice: ''Previše smo bili fokusirani na Giannisa…''

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Grčke 89:85.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska košarkaška reprezentacija otvorila je EuroBasket porazom od Grčke 89:85 u Milanu, ipak mora se priznati da smo odigrali dobru utakmicu nakon dugo vremena.

gol expired Bogdanović primio čestitke nakon Grčke: "Mislio sam da ću upotpuniti dan pobjedom, ali..." divider

Pred kamere HRT-a stao je centar naše reprezentacije Ivica Zubac.

''Pa ništa, izgubili smo utakmicu, ali ušli smo dobro prvih par minuta, a onda smo doživjeli pad. Moramo biti bolji od početka utakmice, moramo se bolje fokusirati na druge igrače i znati njihove tendencije. Dobro smo branili Giannisa ali toliko smo bili fokusirani na njega i onda smo dozvolili drugima da pogode bitne šutove i da se razigraju. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter i da možemo igrati sa svima, nadam se da nam je to dalo samopouzdanja tj. sigurno nam je dalo. Idemo dalje pobijediti sutra Veliku Britaniju'', rekao je Ivica Zubac.

Dario Šarić i Giannis Antetokounmpo Ključan trenutak utakmice: Pogledajte kako je Giannis "bananom" prelomio utakmicu divider

Par riječi o Britancima?

''Agresivna ekipa, igraju na fizikalije, imaju šansu, igrati će sigurno jako protiv nas i tražiti svoje prilike. Mislim da smo kvalitetniji, ne smijemo ih podcijeniti, moramo od prve minute ući agresivno i znati kakav nam je plan – moramo pobijediti'', zaključio je mladi Čitlučanin.

Što očekujete od Hrvatske na Eurobasketu?

Ukupno glasova:

 
 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider