Košarka
SPORTOVI
Košarka
Gore ne može

Nakon sramote u Nizozemskoj izbornik i kapetan u raspravi: ''Zašto ste toliko usrani?''

Hrvatska košarkaška reprezentacija odigrala je svoju prvu kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2019. u kojoj je upisala poraz protiv Nizozemske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemska je slavila na otvaranju kvalifikacija za SP 2019. protiv Hrvatske rezultatom 68:61. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, no u konačnici su bodovi ostali u Nizozemskoj. Hrvatski košarkaški odigrali su vrlo blijedu partiju pod novim izbornikom Ivicom Skelinom.

Nakon utakmice na press konferenciji su se pojavili izbornik Skelin i kapetan Filip Krušlin, a prije početka presice kamere su snimile njihovu raspravu.

"Igramo svi pod stresom, zašto ste pod tolikim stresom? Zašto? Usrani, zašto smo usrani? Usrani! Jesam ja kriv? Zašto smo usrani, što ima veze, došli smo igrati", pitao je Skelin Krušlina prije početka presice, ne znajući da su mikrofoni i kamere već uključeni zbog prijenosa uživo na Youtubeu.

"Jebiga, podsvjesno misliš da je to Nizozemska... mislim da će drugačije biti protiv Italije. Svi očekujemo, to je Nizozemska, to moramo dobiti u gostima. Tako to ja vidim", rekao je Krušlin.

"Zašto bi to morali dobiti u gostima? Upadnete sami u zamku, ne možete tako funkcionirati. Zašto bi morali ikoga dobiti, zašto nam nije fokus bio na igru", rekao je izbornik, a onda im je glasnogovornica otkrila da su mikrofoni uključeni, no Skelin je još nadodao:

"Igramo košarku, prvi put ste u ulozi da nosite reprezentaciju, nema nikoga drugoga, dva nova plejmejkera, milijun novih situacija... Tko je od ovih igrača prije bio nositelj? Nitko od ovih igrača nije nikada bio nositelj. Zašto ste onda u stresu?''

Nakon intervencije ljudi iz HKS-a, Fiba je naknadno izbrisala video.

Najbolji u redovima Hrvatske bili su Željko Šakić s 24 poena te Filip Krušlin s 19 od ukupno hrvatskih 61. Novi ispit na rasporedu je već u nedjelju protiv Italije u Zagrebu (18:00, KC Dražen Petrović). Ne moramo ni spominjati od kolikog značaja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider