Košarka
SPORTOVI
Košarka
odluka vrha lige

Igrači tri NBA kluba se moraju cijepiti ako žele igrati košarku u svojim dvoranama

Zanimljivo je da su iz ove odredbe isključeni članovi momčadi koje će gostovati u tim dvoranama.

Kevin Durant (Foto: Ned Dishman)

Košarkaši Golden State Warriorsa, New York Knicksa i Brooklyn Netsa morat će se cijepiti kako bi mogli nastupati u domaćim utakmicama, odlučilo je vodstvo NBA lige, o čemu su izvjestili brojni američki mediji.

Prema novim odredbama koje su na snazi u San Franciscu i New Yorku, sve osobe starije od 12 godina moraju biti cijepljene da bi mogle ući u određene objekte i nazočiti određenim događajima. Na popisu objekata u kojima spomenuta odredba vrijedi su Chase Center u San Franciscu te Madison Square Garden i Barclays Center u New Yorku.

Dani Olmo i Andy Bara Barca je nudila 58 milijuna, a on došao kući u Zagreb i navijao za voljenu Hrvatsku

Oslobođeni ove obveze su svi oni koji se ne smiju ili ne žele cijepiti zbog opravdanog medicinskog ili vjerskog razloga.

Zanimljivo je da su iz ove odredbe isključeni članovi momčadi koje će gostovati u tim dvoranama.

Prema pisanju sportskog portala "The Athletic", svaki igrač koji ne bude na raspolaganju zato što nije cijepljen, može biti kažnjen smanjenjem plaće, a prijetit će mu i dodatna novčana kazna ili suspenzija.

Kylian Mbappe, Erling Haaland i Florentino Perez Real sprema nove Galacticose: Napadački duet iz snova! Dvije superzvijezde za cijenu jedne, a u planu je i treća

Više medija je prenijelo i informaciju da su iz NBA ureda upozorili sve klubove da svi klupski službenici te članovi osoblja u dvoranama, koji će dolaziti i blizak kontakt s igračima, moraju biti potpuno cijepljeni do početka nove sezone, 19. listopada.

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati