Košarka
SPORTOVI
Košarka
svaka čast dečki

Lijepa gesta hrvatskih košarkaša i stožera: Sakupili dva milijuna kuna za pomoć Hrvatskoj i Zagrebu

Hrvatski košarkaški savez objavio je vijest da su prikupili dva milijuna kuna za pomoć najpotrebitijima u borbi protiv koronavirusa i sanaciji štete od potresa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači i stožer hrvatske košarkaške reprezentacije odlučili su, svjesni teške situacije koju je u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta uzrokovala pandemija koronavirusa, a u Zagreb i najjači potres u zadnjih 140 godina potres, zajednički prikupiti sredstva.

Oni su za borbu protiv koronavirusa i za sanaciju štete u Petrovoj bolnici uplatili nešto više od dva milijuna kuna, objavljeno je u četvrtak na službenim stranicama HKS-a.

gol expired Barca poput Dinama riskira sukob u klubu: Messi i društvo čekaju odgovor na glavno pitanje divider

"Želja nam je pružiti podršku trenutačno najosjetljivijem dijelu sustava – zdravstvenom sektoru, kako bi i pacijenti i medicinsko osoblje koje se u ovoj krizi nalazi na prvim linijama obrane bili zbrinuti. Ovu smo akciju pokrenuli s nadom da ćemo pomoći i u borbi protiv koronavirusa, ali i s obnovom i sanacijom zgrade Petrove bolnice, kao i s nabavkom potrebnih aparata, lijekova, odnosno svega onog što stručne osobe procijene da je primarno. Iako trenutno nismo fizički zajedno, srca su nam na istom mjestu – uz Hrvatsku i Zagreb", poručili su zajednički igrači i stožer reprezentacije.

gol expired Procurili izvještaji policajaca koji su uhitili Jona Jonesa: Bio je pijan i napušen. Pored auta prazne čahure divider

U akciju su se uključili mnogi reprezentativci, poneki i bivši, kao i članovi stožera, no nitko se nije htio izdvajati poimence kako bi u prvom planu ostala sama akcija i želja da se pomogne najpotrebitijima.

gol expired Ružan kraj najljepše Dinamove priče: Sjetite se što je nedavno viknuo treći brat Mamić divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider