Košarka
SPORTOVI
Košarka
nije sretan

Hezonja: Nije me strah kazne, sudac mi dođe i ispričava se, strašno!

Mario Hezonja je vidno nezadovoljan sucima na EuroBasketu.

Mario Hezonja (Foto: Guliver image)

Hrvatska košarkaška reprezentacija došla je do prve pobjede na EuroBasketu. Hrvati su bili bolji od Velike Britanije 86:65.

Mogli smo slaviti i s većom razlikom, no malo opuštenijom igrom u zadnjoj dionici ipak nam se smanjila razlika.

Nakon utakmice svoj komentar je dao Mario Hezonja, strijelac 13 poena, a dodao je i deset skokova i jednu asistenciju.

“U reprezentaciji je jako dobra atmosfera, svi smo tu jedni za druge. Bez obzira na poraz od Grka u utakmici u kojoj smo ostavili jako dobar dojam i to nam je bio zalog za današnju utakmicu u kojoj smo u drugom poluvremenu odigrali baš izvrsno i zadovoljan sam načinom na koji je momčad djelovala kao cjelina”, rekao je Hezonja pa pričao o sucima:

gol expired Mulaomerović progovorio o dobitku Hrvatske: "Trebala mu je ovakva utakmica" divider

''Strašno nešto, ja bi volio ići na te njihove sastanke ovo ljeto. Ne znam smijem li uopće o tome govoriti, da me ne kazne, iako me nije strah toga. Ali kaže mi na poluvremenu sudac „Oprosti, nisam bio u dobroj poziciji”. Ne znam kako se ja mogu spremiti dva, tri sata za utakmicu da dođem, da poginem na terenu, a onda kako se oni ne spreme za utakmicu.

Moraju i oni raditi skauting. Ispričao mi se sudac na kraju, ali ne treba ulaziti u polemike oko toga. Jer upadnemo u nervozu i oduzima nam od naše igre, pa ispadaju lopte. Volio bih vidjeti kakav im je mentalitet, kako razgovaraju i kriterij mi nije jasan. Ali sada nemamo vremena za priču o tome i o ljudima koji nisu bitni za našu priču ovdje'', rekao je Hezonja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider