Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hezonja skroman

Golden State razbio Philadelphiju, Šarić odigrao dobru partiju

Šarić je u visokom porazu svoje momčadi je odigrao 24 minute i u tom je vremenu postigao 14 koševa (šut 6/11, trice 2/4) uz tri skoka, tri asistencije, jednu ukradenu loptu i jedan blok

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dario Šarić i njegovi Philadelphia 76ers su sinoć poraženi u Oaklandu gdje su ih sa 134-114 svladali aktualni prvaci Golden State Warriors.

Šarić, koji je utakmicu počeo u prvoj petorci, u visokom porazu svoje momčadi je odigrao 24 minute i u tom je vremenu postigao 14 koševa (šut 6/11, trice 2/4) uz tri skoka, tri asistencije, jednu ukradenu loptu i jedan blok

Najbolji strijelac Sixersa sinoć je bio JJ Redick sa 17 pogodaka, a Joel Embiid je zabio 12 koševa uz sedam skokova i dvije asistencije.

Za Warriorse su Steph Curry, Kevin Durant i Klay Thompson zajedno zabili 74 koševa. Durant je bio najučinkovitiji kod Warriorsa sa 29 koševa, Curry je zabio 22, a Thompson dodao 23.

Sixersi su pratili Golden State cijelo prvo poluvrijeme i na odmor su otišli sa samo košem zaostatka (65-64), a do tada je bilo 16 promjena vodstva i sedam izjednačenja.

No, u trećoj četvrtini su Warriorsi "eksplodirali" nadigravši Sixerse 36-21 i prednost nisu ispuštali do kraja.

Phoenix Suns Dragana Bendera su sa 118-110 bili bolji od Minnesota Timberwolvesa, a do pobjede su ih odveli Devin Booker i i TJ Warren koji su zajedno zabili 70 koševa, 35 svaki.

Suns su gubili četiri razlike četiri minute prije kraja, ali Booker pogađa tricu, a onda asistira TJ Warrenu za koš i Suns dolaze u vodstvo od 104-103. Nakon toga Booker pogađa još dva koša i vodstvo Sunsa raste na pet koševa minutu i pol prije kraja.

Dragan Bender je u pobjedi svoje momčadi odigrao 18 minuta i ubacio osam koševa (šut 3/8) uz jedan skok.

Kod Minnesote najbolji je bio Andrew Wiggins koji je postigao 27 pogodaka, dok je Jimmy Butler dodao 25.

Orlando Magic Marija Hezonje je upisao poraz, od njih su sa 125-107 bolji bili Denver Nuggetsi.

Hezonja je imao skroman učinak i skromnu minutažu, u pet minuta na terenu je upisao svega jedan koš i jedan skok. Najbolji u redovima Orlanda bio je Evan Fournier koji je utakmicu završio sa 18 koševa. Denver je predvodio Jamal Murray sa 32 pogotka.

Orlando je zaostajao čak 30 koševa u trećoj četvrtini, ali se na početku zadnjeg dijela utakmice približio na 104-91, no to je bilo najbliže što je došao Denveru.

Cleveland Cavaliers su sa 111-104 pobijedili Dallas Maverickse, a predvodio ih je Kevin Love koji je zabio 29 koševa. LeBron James je ubacio 19 uz 11 skokova. Ante Žižić nije ulazio u igru.

Los Angeles Lakers su sa 90-98 izgubili od Milwaukee Bucksa kod kojih je najbolji strijelac bio Giannis Antetokounmpo sa 33 pogotka. Najučinkovitiji kod Lakersa bio je Kyle Kuzma koji je postigao 21 pogodak, Ivica Zubac nije ulazio u igru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider