Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Košarka
dron asistirao

Superman na All-Staru: Preletio tri osobe i monstruozno zakucao

Dobru zabavu navijačima priuštili su NBA igrači u natjecanju zakucavanja, pogođanja trica i vještini

Večer uoči NBA All-Star utakmice rezervirana je za natjecanja u zakucavanju, pogađanju trica i vještini. Zakucavanja su uvijek najatraktivniji dio večeri, a pobjedu je iznenađujuće odnio šuter Indiana Pacersa Glenn Robinson III. On je ujedno bio i najniži od svih kandidata (198cm), a u konačnici je slavio zakucavanjem preko čak tri osobe - suigrača Paula Georgea, maskote i navijačice.

Slavio je ispred Derricka Jonesa Jr. koji je u finalnoj rundi kiksao kod prvog zakucavanja i dobio svega 37 bodova. U drugom pokušaju su obojica dobila po 50 bodova, no zbog boljeg zakucavanja u prvoj rundi slavio je Robinson III.

Najveće razočaranje bio je lanjski finalist Aaron Gordon, koji je ostvario najlošiji rezultat prve runde. Pri jednom od dva pokušaja zakucavanja asistent mu je bio leteći dron. Tek je iz trećeg pokušaja uspio zakucati i to mu je onemogućilo da izbori finale.

U natjecanju trica slavio je Houstonov šuter Eric Gordon. On je u produžetku odnio pobjedu ispred Clevelandovog Kyrieja Irvinga rezultatom 21:18. Obojica su u finalnoj rundi pogodila 20 trica, dok je Kemba Walker, treći finalist, ubacio 17.

Lanjski pobjednik Klay Thompson ostao je jednu tricu prekratak za finale, baš kao i Nick Young. Podbacio je Kyle Lowry koji je pogodio svega 9 trica.

U izazovu vještina vidjeli smo jako puno visokih igrača i u konačnici je jedan od njih bio i pobjednik. Latvijac Kristaps Porzingis slavio je u finalu protiv Gordona Haywarda, nakon što je prethodno izbacio DeMarcusa Cousinsa i Nikolu Jokića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider