Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kao grom iz vedra neba

Francuzi dobivaju monstruozno pojačanje iz NBA-a? ''Mogla bi biti dobra prilika''

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da bi Francuska mogla dobiti veliko NBA pojačanje za buduće reprezentativne akcije.

Joel Embiid (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Joel Embiid u dresu francuske košarkaške reprezentacije? Zašto ne. Patrick Beesley, čelni čovjek francuskog saveza, priznao je kako bi ta mogućnost bila sjajna za francusku reprezentaciju te da je sam igrač otvoren za dijalog.

Tijekom putovanja u London, gdje su Philadelphia i Boston odigrali službenu NBA utakmicu, Embiid je potvrdio da postoji kontakt između njega i francuskog saveza:

''Igranje za Francusku? Nikad se ne zna. Naravno, ja nisam iz Francuske. Ako ikad budem igrao internacionalne utakmice, postoji Kamerun, ali Francuska bi mogla biti dobra prilika. Imam puno rođaka i prijatelja u Francuskoj'', rekla je zvijezda Philadelphije 76ersa.

Beesley je rekao da će u veljači posjetiti SAD zbog razgovara s nekolicinom francuskih igrača među kojima je i Embiidov suigrač iz Phialdelphije Luwawu-Cabarott i da će tu priliku iskoristiti da osobno porazgovara s Embiidom.

Nećemo ni spominjati kakvo bi to bilo pojačanje za Francuze. S Gobertom i Embiidom pod koševima stvorili bi tandem za naredno desetljeće.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider